Napadač uhapšen, stanje mladića stabilno

BEOGRAD, 2. aprila 2010. (Beta) - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je u petak da je uhapšen Petar Bobić (31) iz Beograda, zbog sumnje da je noćas u 3.15 nožem ubo maloletnog P.N. (16) u Cetinjskoj ulici u Beogradu.

Veljović je agenciji Beta rekao da je Petru Bobiću, radniku kioska na uglu Šumatovačke i Cetinjske ulice, gde se i dogodio incident, određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i da će on biti predat dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

"Maloletni P.N. je bio u društvu još tri maloletne osobe, a sukob sa Bobićem se dogodio pošto su oni sa kioska uzeli neku robu koju nisu platili. Bobić je pojurio za njima, došlo je do tuče i on je tada izvadio nož i u grudi ubo P.N.", rekao je Veljović.

Nakon incidenta, P.N. je bez svesti odvezen u Urgentni centar, gde je najpre bio na odeljenju reanimacije, a potom je prebačen na Kardiohirušku kliniku, gde je operisan. Portparol Kliničkog centra Drago Jovanović rekao je agenciji Beta da je zdravstveno stanje mladića stabilno, ali da je još rano davati prognoze o njegovom oporavku.

Pogledajte još