"ZADRUGA" SE ORILA OD SVAĐE SLOBE I KIJE, LUNA JADIKOVALA: Da sam znala da će u rijaliti ući njegova žena ne bih se smuvala sa njim!

Sloba je za to vreme za stolom izrekao neke stvari, zbog čega se Kristina vratila za sto i počela je da govori. Ubrzo je počela da plače, a potom je krenula ozbiljna prepirka u kojoj je Kristina ispričala i kako je izgledao trenutak kada je Slobu uhvatila u dopisivanju sa drugom devojkom.

- Slučajno sam ušla i vidim poslednju poruku na Fejsu "Srećan rođendan". Ne znam zašto sam ušla kod te devojke... Ona je meni predstavljena kao sestra od njegovog druga. Kad mu je prišla i javila se jednom ja sam pitala odakle je zna, a on mi je rekao: "Šta ti je, to je sestra od mog druga"... - počela je Kija, pre toga rekavši kako je Slobin telefon uhvatila jer je sanjala da je vara.

- Ušla sam u poruke i videla sam poruke vrste... Svakakve su bile. Da napomenem, jeste ona njemu prva pisala, nije on njoj nego ona njemu - nastavila je Kija.

- Svaka je meni prva krenula. Neću da glumim neko ludilo, ali svaka je krenula prva - ubacio se Sloba.

- Nebitno, ti si se nadovezao i tu su krenule svakakve poruke, seksualne prirode... Krenula sam da se tresem, nisam mogla da verujem, jer je to prvi put da sam saznala tako nešto od njega - rekla je Kija.

- Ako ti već radiš takvu stvar - imaš razlog. Zašto si ostao sa mnom? E, to mene zanima. Zašto si se oženio? To me zanima! - pitala ga je Kija.

- Zato što sam te voleo i nadao sam se da će... - počeo je Sloba.

- Nemoj ti meni nadao si se! Nemoj mi te gluposti! Imao si milion prilika, pričali smo o tome - odbrusila mu je Kija.

U daljem toku rasprave pomenut je i Kijin boravak u Emiratima, a žestoko su se posvađali i kada je Sloba spomenuo da navodno nije vodio računa o svom životu zbog Kristine, na šta je ona pobesnela i počela da urla!

Nakon toga, ustala je Luna Đogani.

- Imam pravo da pričam šta hoću, neće niko da mi zabrani i da mi govori šta treba, a šta ne treba da radim! Radiću šta ja hoću! Ja imam osećanja, ja takođe ne mogu da spavam noćima, ja takođe razmišljam o mnogim stvarima, sutra treba sa njim da imam budućnost i mene ovo i te kako zanima! Ja hoću da znam. Ovo je moj život, ja sam se zaljubila ovde i živim kao što bih živela napolju! - počela je Luna.

- Glasno i jasno ću da kažem da meni ništa više ovde nije jasno! Ja ne znam šta ko ovde priča... On dođe kod mene i kaže mi da nemaju emocija, da se nisu voleli, imali "blic" (misleći na poljupce "na blic", prim. aut.) da nisu ovo, da nisu ono. Ona ustane i kaže - voleli su se, ljubili su se, išli su, putovali su... On kaže oženio se jer je hteo da bude bolje, ona kaže udala se iz ljubavi. Ja ne znam šta da slušam! I posle kada ja sumnjam kad on pogleda u nju i kad ja njemu to kažem Luna je posesivna, ljubomorna... - nastavila je, a onda je usledila izjava koja uveliko kruži po društvenim mrežama.

- Da sam znala da će da uđe njegova žena u rijaliti ne bih se sigurno smuvala sa njim! - rekla je Đoganijeva.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još