Za subotu, 3. april 2010.

BEOGRAD, 3. aprila 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama uskršnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno Uskrsu i privrednim temama.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Živeti u miru i ljubavi" list piše o službi u Sabornoj crkvi u Beogradu. Ministar vera Bogoljub Šijaković kaže u intervjuu: "Više poštujemo život". U "Rata manja od kirije" list piše da je posle više decenija Srbija pokrenula masovnu stanogradnju.

DANAS - Ministar prosvete Žarko Obradović kaže u intervjuu: "Tražićemo deo novca od prodaje Telekoma". Predsednik Transparentnosti Srbija Vladimir Goati u intervjuu kaže: "Od poslanika napravili poštare".

POLITIKA - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić kaže u intervjuu: "Srpska mafija od Paragvaja do Južne Afrike i Evrope". O stanju u Prizrenu u "Prizren - krugovi uništenja i obnova".

PRES - Iz uskršnje poslanice patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja u "Srbija danas vaskrsava na Kosovu". Premijer Srbije Mirko Cvetković u intervjuu govori o razlozima za prodaju "Telekoma".

aza/dar

Pogledajte još