TOTALNI PREOKRET: Nina Prlja zbog pretnji okončala vezu sa Mladenom!

Nina se odlučila na ovakav korak zarad Mladenove sigurnosti.

Sinoć si odlučila da raskineš sa Mladenom, kako bi sačuvala njegovu bezbednost. Ko ti to preti?

- Očigledno je da nisam raščistila neke stvari spolja i za to sam samo ja kriva. Nalazim se na takvom mestu da ne mogu to da rešim i ne mogu da verujem da se on javio sad. Grozna situacija.

Da li misliš da ćeš uspeti da boraviš sa Mladenom u vili, a da ne budete zajedno?

- Pa moraću da uspem, jer ne želim da rizikujem da on ima bilo koji problem zbog mene. Zaista sam počelo ozbiljno da se zaljubljujem u njega. Naravno, biće mi jako teško da provodim vreme sa njim, a da nismo zajedno. Trudiću se da se distanciram što više mogu.

Mladen tvrdi da si ga slagala u više navrata, zašto si to uradila?

- Ma, Mladen mene nije razumeo, ništa ja njega nisam slagala. Ali sam mu prećutala, jer mi je rekao da ne želi da sluša o bivšima. Samim tim mu nisam ni pričala, smatrala sam da stvarno nema potrebe.

Ukoliko uspeš da rešiš situaciju koju imaš napolju, da li si spremna na vezu sa Mladenom i van rijalitija?

- Da. Naravno. Bilo bi nam još lepše da smo napolju, stvarno mi je žao što se ovo izdešavalo.

Mnogi smatraju da su Požgaj i Gastoz ljubomorni otkako si sa Mladenom, da li ćeš se sada vratiti na staro i provoditi više vremena sa njima?

- Sa Požgajem, nikad! To stvorenje mi uništava život godinama i ljubomoran je na sve moje momke, to je očigledno. Tako da me ne zanima da ikada budem dobra sa njim. Sa Gasttozzom naravno, kao i uvek. On je odličan drug i zaista divan dečko.

Izvor: Alo.rs/Happy.tv
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još