SKANDALOZNE PREPISKE ANABELE I JASMINE SKENDER: Htela je da proda dete Andreju za 16.000 evra!

Kako je Jasmina u više navrata rekla, Andrej ju je navodno trudnu ostavio, i to upravo zbog Anabele. Nakon pomenute ispovesti na Instagramu je nastao potpuni haos, a ako je suditi po najnovijem potezu Anabele i Jasmine neće se uskoro završiti.

Naime, Jasmina je na svom nalogu objavila poruke koje sadrže skandalozne optužbe na njen račun, a jedna od njih jeste i ta kako je "dete htela da proda za 16.000 evra".

Poruke su poslate sa Anabelinog profila, ako je suditi po tome što nosi isto ime kao njen "anabelci", i istu profilnu fotografiju.

Prvo pitanje bilo je da li je videla prepisku koju je Jasmina objavila na svom Instagram nalogu.

- Nisam, ne bavim se time. Nemam nikakav komentar. Ja nisam zadrugar, moj suprug nije zadrugar, videli ste i sami da je čovek objavio kome se obratio, instituciji. On probleme koje ima sa gospođom ne rešava putem tabloida, ko to radi, njegov problem - rekla je Anabela.

Nakon što smo joj objasnili o kojoj prepisci je reč, te da su poruke u kojima se navodi kako je Jasmina htela dete da proda Andreju za 16.000 evra, poslate baš sa njenog profila, pevačica je rekla:

- Nemam pojma o čemu pričaš. Ne bih volela da učestvujem u nečemu takvom. To se mene ne tiče - rekla je Anabela.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf
Foto: Printscreen/Instagram

Pogledajte još