DOK ŽABAC ROBIJA: Goca Božinovska smuvala crnogorskog biznismena

Goca Božinovska definitivno je raskrstila s dugogodišnjim partnerom Nebojšom Tubićem Žapcem i našla novog dečka, s kojim već planira brak!

Iako je Tubić, koji je završio iza rešetaka zbog sumnje da je investitoru naneo teške povrede sa smrtnom posledicom, tražio dozvolu da se oženi pevačicom u zatvoru, ona se u međuvremenu zaljubila u drugog!

Posle 17 godina turbulentne veze sa Žapcem, folkerka je počela tajno da se viđa s jednim markantnim, razvedenim biznismenom iz Crne Gore.

- Oni se poznaju više od 10 godina, ali tek su nedavno ušli u vezu. Goca je odlepila za njim. Po ceo dan je vesela i pevuši, pa joj se članovi porodice podsmevaju da se ponaša kao tinejdžerka. Posle dužeg vremena ponovo je srećna u ljubavi i to ne krije pred bližnjima - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da njen novi dečko često dolazi kod nje u Surčin, ali i da ga i ona posećuje u Crnoj Gori:

- Bila je nekoliko puta kod njega, ali nakratko. Božinovska bi duže boravila na primorju, ali je sprečena zbog dementne majke, o kojoj brine. On je razume u potpunosti i ne požuruje je. Nedavno ju je u šali pitao da li bi se udala za njega kada bi je zaprosio, a Goca mu je poručila da bi sutra stupila s njim u brak! Ne bi nas iznenadilo ako se na kraju stvarno venčaju!

Božinovska se pohvalila prijateljima da je Crnogorac dugo pokušavao da je zavede, ali da je ona u tom periodu bila u vezi s Tubićem.

- Goci nikad nije padalo na pamet da vara Žapca. Volela ga je i bila mu je verna. Međutim, potajno joj se dopadao sadašnji dečko, ali uvek ga je gledala samo kao poznanika. S vremenom je poklekla i započela s njim vezu, koja je brzo postala ozbiljna - završava izvor.

Goca nije želela mnogo da priča o novom dečku.

- Bilo je krajnje vreme da se zaljubim i budem s nekim frajerom. Obećala sam samoj sebi da nikad više neću javno govoriti o svojoj intimi - kratko i jasno je poručila pevačica.

Božinovska se pred Novu godinu pohvalila da je uradila nove zube i da ima u planu podmlađivanje lica.

- Imam novi osmeh, a moram i novo lice. Kad sve moje koleginice mogu, zašto ne bih i ja? Nikada se nisam zatezala, a uskoro ću prvi put ići na botoks. Možda se konačno pojavi neki dasa (smeh) - rekla je folkerka, koja je tada bila na početku veze s biznismenom.

Izvor: Kurir
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još