ZAVODI U BELOM: Srpska misica Bojana Bojanić osvojila Egipat

Na današnjoj probi svečanih haljina za finalno veče, Bojana se predstavila u kreaciji koja ostavlja bez daha, izmamljuje uzdahe i pravi pometnju među konkurencijom. Haljinu je dizanirala Marija Šabić.

Prelepa duga bela toaleta, specijalno dizajnirana za našu lepoticu, sačinjena je od kombinacije najfinijih materijala sa istančanim detaljima.

Marija Šabić je pre deset godina na ovom takmičenju dobila nagradu za najlepše dizajniranu haljinu. Da li će tako biti i sad?

Takođe, u kategoriji predstavljanja nacionalnog kostima, publika će doživeti specijalno iznenađenje za koje će isto "krivac" biti Marija Šabić.

Naime, Bojana će izaći na scenu u belom stilizovanom kostimu kao "Kraljica belog sporta" u čast našeg najvećeg sportiste Novaka Đokovića, koji je Srbiju učinio prepoznatljivom na svetskoj mapi.

Bling Bling dizajn, se potrudio da začini ovu fantastičnu kreaciju upečatljivim aksesoarima, specijalno dizajniranim reketom i lopticama ukrašenim obeležjima naše države.

Da napomenemo da je pored večernje toalete i nacionalnog kostima, takmičarka obavezna da se predstavi i u bikiniju, koji je ovoga puta Bojani dizajnirala mlada novosadska dizajnerka Ena Popov.

Na nama je da našoj prredstavnici poželimo svu sreću i najbolji plasman u finalu a u tome nam možete pomoći i vi, tako što ćete do 24. januara glasati putem sledećeg linka:

Official Poll: Miss Intercontinental 2017- Vote Now

Napred Bojana!

Foto: Promo

Pogledajte još