TOTALNI RUSVAJ: Nadežda rekla da je od Anabele dobila instrukcije kako da uništi Kiju, a potom je ustala Luna i brutalno napala pevačicu!

Tokom razgovora sa Milanom, Nadežda je pominjala Anabelu i neke Slobine prijatelje, pa pominjala da je od njih dobila razna uputstva šta da radi u rijalitiju:

- Ušla sam sa namerom da napadam Kiju, meni su dali instrukcije da iste sekunde napadnem Kristinu i stanem na Slobinu stranu.

Zatim je Nadežda tokom jedne od prethodnih svađa poručila Luni:

- Anabela mi je rekla da ja tebe čuvam od kobaca koji hoće da te odvoje od Slobe.

A potom na sastanku, kada ju je Milan zamolio da svima ispriča da je od Anabele dobila instrukcije da uništi Kiju, Nadežda se kao i obično, potpuno pogubila i nastavila je sa nepovezanim izjavama.

- Ovo je bila slučajna kontradiktornost, pričala mi je ono što i inače priča javno, ja sam samo rekla da nemam razlog da napadam Kristinu - počela je da se pravda Biljićeva, a Luna ju je prekinula:

- Da li si ti normalna, pogledaj me u oči, zašto mi mešaš majku u sve ovo, kako te nije sramota. Moja mama sigurno nije zvala Nadeždu da priča o Kristini loše. Ušla si ovde da bi nama zagorčala život, u kombiju si mi rekla da ti je moja mama rekla da se ne sekiram i da se ne svađam sa Slobom, ništa drugo... Moja mama nije drugarica s ovom devojkom!

Posle toga je i Nadežda izgubila živce pa je povikala:

- E, sad ću da pozovem moju majku da javno iznese sve poruke iz mog telefona... sa svima!

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još