Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dve devojke

BEOGRAD, 5. aprila 2010. (Beta) - Policija je u ponedeljak uhapsila Toplicu Markovića (30), osumnjičenog za ubistvo dve devojke čija su tela pronađena u nedelju ujutro u mestu Ada u blizini Ćuprije, rekao je agenciji Beta direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je kazao da je osumnjičeni iz istog sela iz kog su bile žrtve, kao i da se posle zločina pridružio rodbini u potrazi za devojkama dok njihova tela nisu pronađena. Tela studentkinje Ivane Stojković (26) i maturantkinje Biljane Obradović (19), pronađena su u nedelju u mestu Ada u neposrednoj blizini Velike Morave.

Prema rečima Veljovića, osumnjičeni je dugogodišnji poznanik ubijene Ivane Stojković i on je automobil marke "Honda" kojim su se devojke vraćale iz grada zaustavio kod svoje kuće, pored koje prolazi put. "Toplica je seo na zadnje sedište vozila i primorao ih da se odvezu u mesto Ada, u neposrednoj blizini Morave. Tada je došlo do verbalnog sukoba Markovića i Stojkovićeve, nakon čega on pištoljem marke CZ-M70 sa dva hica puca u glavu Stojkovićeve", naveo je Veljović.

Biljana Obradović je tada pokušala da pobegne iz vozila, ali Marković je pogađa je u desnu butinu, a zatim i u predeo slepočnice, kazao je direktor policije.

Pogledajte još