PAJKIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Ponovo isprozivao Šapića, Aca još jednom pokazao koliki je gospodin!

U pitanju je ovonedeljna emisija "Kontravizija", čiji je autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, koji je privukao veliku pažnju ovim projektom, iako mnogi smatraju da mladi Pajkić prelazi granice zdravog humora.

Jedan od istomišljenika, Aleksandar Šapić našao se uvređen prošle nedelje kada se Lav dotakao beogradskih izbora i prozvao predsednika opštine Novi Beograd i nekadašnjeg vaterpolistu ukazavši da on samo može postati „gAdonačelnik“ grada Beograda. Aca se tada oglasio kratkim i jasnim tvitom i pokazao da je on skupljao novac kako bi Lavova majka Isidora što brže ozdravila, a da ga je ovakva prozivka jako razočarala.

U jučerašnjoj emisiji Šapić je ponovo bio tema i predmet Pajkićevog interesovanja, te se našao na kesici goveđe supe, a zatim je izrevoltiran napisao:

- Zanimljiv način da se nekome zahvalite na ponuđenoj pomoći. U prošloj epizodi koja ide nedeljom na Pinku, mladi Pajkić je to učinio nazivajući me GADonačelnikom, a od večeras sam postao GOVEDO. Nema na čemu sine i drugi put.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još
2 komentara
  1. Laki says

    Sramota nećete se leba najesti na ovakav način !

  2. LJILJANA KARZOUN says

    JA NEZNAM, GDE MI TO IDEMO I DOPUSTAMO MLADIMA KOJI NISU ZAVREDNELI POSTOVANJE OVOG NARODA DA VREDJAJU LJUDE KOJI SU BRANILI BOJE OVE DRZAVE CASNO I POSTENO,,GOSPODIN “’LAV“’ MAMIN DRAGI NEDORECENI SIN, BI MORAO MALO DA POVEDE RACUNA KOGA KADA I NA KOJI NACIN VREDJA,,POGOTOVU JEDNOG PATROTU, POSTO JE VASPITAN SAMO SVE STO KAZE DA UNOVCI,,,A UJEDNO I EMSJU KOJU VODI MALO LJUDI RAZUMEJU NJENU PORUKU POSTO JE NEMA OSIM OMALOVAZAVANJA OVG KLINCA NA ZALOST,,,,,,,,,,,,,

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.