Za utorak, 6. april 2010. godine

BEOGRAD, 6. marta 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o rasvetljenom dvostrukom ubistvu kod Ćuprije, ekonomiji i vojsci.

ALO - "Ubio devojke, pa tešio roditelje" o žločinu kod Ćuprije.

BLIC - O najtežim osuđenicima u Srbiji u tekstu "Kavez za Legiju". O dvostrukom ubistvu kod Ćuprije pod naslovom "Ubica sa porodicama tragao za devojkama". O ustoličenju srpskog patrijarha Irineja u tekstu "Tron za patrijarha stigao u Pećku patrijaršiju".

VEČERNJE NOVOSTI - O zaradama u Srbiji u tekstu "Niske zarade ruše zdravlje". O dvostrukom ubistvu kod Ćuprije pod naslovom "Zločin iz osvete na Uskrs". O poskupljenju goriva u tekstu "Nafta diže cene".

DANAS - List piše o privatizaciji u Srbiji u tekstu "Firme u zagrljaju srpske hobotnice". O vojnoj neutralnosti Srbije pod naslovom "Jednostrano proglašena neutralnost nije dovoljna". Državni sekretar Ministarstva odbrane Dušan Spasojević kaže za list: "Pripadnici VS neće ići u Avganistan".

KURIR - "Pucao jer ga niije htela" o zločinu kod Ćuprije.

POLITIKA - O subvencionisanim kreditima u tekstu "Treba li država da bude garant preduzetnicima". O redovnom vojnom roku pod naslovom "Gušteri, voljno - požarni, zbogom". O vanrednim lokalnim izborima u Negotinu u tekstu "Beograd koči Negotince". O dvostrukom ubistvu kod Ćuprije pod naslovom "Rasvetljeno dvostruko ubistvo".

PRIVREDNI PREGLED - "Od MMF-a stiže 180 miliona evra" o dobijanju novca od Međunarodnog monetarnog fonda za povećanje deviznih rezervi Srbije. "Rejting važniji od para" o reagovanju ekonomista o saradnji Srbije sa MMF-om.

PRES - O dvostrukom ubistvu kod Ćuprije u tekstu "Streljao dve devojke, pa onda 'pomagao' njihovim rođacima?!"

Pogledajte još