REZERVISALA APARTMAN: Nataša Bekvalac izdvojila 10.000 evra za porođaj!

Ona je rešila da ćerku koju će dobiti s mužem Lukom Lazukićem rodi u jednom privatnom beogradskom porodilištu, gde je već rezervisala apartman.

Popularna pevačica nestrpljiva je u iščekivanju da na svet donese još jednu devojčicu. Iako je prvobitni plan bio da se njeno drugo dete rodi u Beču, gde je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

- Nata je poslednjih meseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je menjala mišljenje i razmišljala gde bi za nju i bebu bilo najbolje. Htela je Beč, pa „Narodni front“, gde je pre 11 godina rodila Hanu, i na kraju je uz detaljne konsultacije s Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vreme biti uz Natu, koja će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona već ima 37 godina - kaže izvor blizak pevačici.

Za taj luksuz Bekvalčeva će izdvojiti pozamašnu svotu novca.

- Cena je 6.000 evra. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Ostalih 4.000 evra daće za zamrzavanje matičnih ćelija - kaže izvor i dodaje da je pevačica o tome ozbiljno razmišljala kad je poslednji put bila u Beču.

- Tokom pregleda u austrijskoj prestonici, Nataša je razgovarala s ginekologom, koji ju je pitao da li je zainteresovana za zamrzavanje bebinih matičnih ćelija. Njoj se to svidelo, pa se odlučila i na taj korak. Pri rođenju devojčice izvadiće krv iz pupčanika, koja je bogata matičnim ćelijama, a koje će Nata i Luka poslati u banku na čuvanje, najverovatnije u Beču - završava izvor.

Izvor: Kurir
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.