Yogalosophy ili ništa

Yogalosophy je novi trend za kojim su poludele holivudske zvezde, a radi se o kombinaciji joge i astrologije pomoću koje održavaju svoju vitku liniju.
 
Slavna mršavica Viktoria Bekam (Victoria Beckham), kako prenosi Tportal, izjavila je da mrzi da ide u teretanu pa je sad spremno prigrlila novi način vežbanja koji joj omogućava da održava vitku liniju kod kuće.

'Kupila je DVD 'Yogalosophy' i vežba kod kuće četiri puta sedmično i kaže da "već primećuje razliku", preneo je izvor blizak Viktoriji za magazin Heat.

Yogalosophy je osmislila instruktorka Mendi Ingber (Mandy Ingber) koja je odlučila da iskoristi emocionalnu energiju da bi motivisala ljude da vežbaju. Režim uključuje dve 30-minutne seanse joge, nakon čega sledi 55-minutna serija poza s ciljem da se izgube kilogrami i definišu mišići. 


Tu je novu metodu prva među slavnima otkrila Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), a i pojavljuje se u DVD-ju pa je u januaru ove godine održala zabavu na kojoj je održana promocija.

'Počinjete da žudite za njom jer vam nedostaje taj adrenalin. Mendi je kombinovala mudrost astrologije s umom i telom, a uključila je i kardio vežbe. Radi se o kombinaciji koju je ona na kraju nazvala yogalosophy. Mendi me upoznala s jogom, a ovaj će način vežbanja promeniti vaše telo, kao i vaš um, što je najzabavnija i najizazovnija vrsta vežbanja koju sam ikad isprobala', kaže Dženifer. 

Super, super i korisno. Nije to ništa novo. Samo koristite sve što ste dosad naučili u životu i vežbanju i pravilno dišite. To je važno, kao i pozitivne misli. Probajte, polako, koliko možete, slušajte svoj um i telo. Nijedan trud nije uzaludan.

A što se tiče Viktorije i Dženifer, pa, neki bi rekli - i dosad su obe bile mršave. 

Ne moraju nam one biti uzor. 

Lepota zdravlja je cilj.

J.K.

Pogledajte još