SLIČAN NEBESKI DOGAĐAJ NIJE DAVNO ZABELEŽEN: Mesec će istovremeno biti plav i krvav, a evo šta to znači!

"Plavi" Mesec se naziva tako jer je drugi pun u istom kalendarskom mesecu, a "krvav" jer je prvo pomračenje Meseca u aktuelnoj godini.

Poslednji ovakav Mesec ljudi su imali priliku da vide 1866. godine, što znači da nam se ova pojava događa posle 150 godina.

Prema astrologiji, pun Mesec je uvek nabijen energijom, moćan, kreativan i okružen magijom. Kosmičke energije koje dolaze od plavog ili super Meseca su nekoliko puta moćnije od onih koje šalje regularan pun Mesec. Zato će 31. januara lunarna energija biti na svom maksimumu.

Pun Mesec se dešava u horoskopskom znaku Lava, a sličan nebeski događaj nije zabiežen stotinama godina. Zato je ovo trenutak koji će dovesti do presudnih životnih trenutaka i velikih promena.

Pošto je Lav kralj džungle, bit ćemo pozvani da preuzmemo kontrolu nad svojim životima i postavimo sebe kao najviši prioritet. Možda će ovo nekima zvučati sebično, nema ničeg lošeg u tome nam mentalno, emotivno i duhovno zdravlje budu prioritet.

Super plavi Mesec se naziva i "divljom kartom" u astrologiji pošto donosi nepredvidive energije - što znači da će nam život u jednom trenutku teći glatko, a u drugom možda biti okrenut naglavačke.

Možda nećemo dobiti ono što smo želeli kratkoročno, dugoročno ćemo dobiti tačno ono što nam treba. Ako stvari ne budu išle po planu, budite strpljivi jer će se razlog za turbulentnost uskoro pojaviti. U slučaju da su ispred vas sva vrata zatvorena, to je jasan znak da je potrebno da napravite novo skretanje jer niste na putu koji vam je namenjen.

Kada hrabro prihvatimo nove mogućnosti i neizvesnosti, sebi otvaramo vrata za čudesne početke. Ako te početke prigrlimo, univerzumu šaljemo jasnu poruku da smo spremni da prihvatimo sve pozitivne promjne koje nam je spremio.

Izvor: Espreso.rs / Avaz.ba
Foto: Pexels/Ilustracija

Pogledajte još