DECA I JA SMO GLEDALI KAKO SE ANABELA LJUBI SA MLADENOM: Gagi Đogani o učešću bivše žene i ćerke Lune u rijaliti programima

Kako nije želeo mnogo da se oglašava, Gagi Đogani odlučio je da za VIP magazin otkrije kako se nosi sa raznoraznim osudama na račun njegove ćerke, šta misli o Slobi Radanoviću ali i Kristini Kockar. On ističe da je veoma ponosan na Lunu i otkriva detalje odnosa iz prošlosti sa Anabelom Atijas, o čemu se mnogo pisalo.

- Godinama unazad dobijala je pozive za rijaliti, ali nije se ni ona odazivala, a ni ja nisam želeo da uđe, jer znam šta je rijaliti. Postojala je doza straha, pogotovo sa moje strane, zato što sam bio u dva rijalitija, a ona nije ni znala šta je čeka. Nisam očekivao da će biti glavna tema, nikako. Nisam uopšte razmišljao o tome. Mislio sam da će biti neko vreme, kao i njena mama kada je bila u "Velikom bratu" - kaže na početku razgovora za "VIP" Gagi, koji smatra da nema mesta poređenju Lune i Anabele, koja je svojevremeno bila u "Velikom Bratu".

- Luna ne može da se poredi sa mamom koja je bila onda kada se razvela od mene, pa se i ona zaljubila u Mladena, pa smo deca i ja gledali kako se ona ljubi sa Mladenom. Deca su bila zbunjena tada, Luna je bila mala. Ona je i ukapirala, bila je svesna da postoji dečko njene mame, dok Nina ne. Nina je bila zbunjena, čak je u jednom momentu, kada je videla da se oni grle i ljube, odlazila na sprat. Luna je nedavno baš rekla da sam bio u pravu i da nije trebalo da uđe. Svi oni kukaju da izađu. Lako je ući, teško izaći. Kako će se nositi sa svime unutra, zatvorenim prostorom i svim onim što sam ja prolazio, to sam prepustio njoj. Dok neko ne uđe i ne vidi, ne može da zna kako je tamo - priča Gagi, koji je prezadovoljan Luninim ponašanjem.

Luna Đogani, Foto: print screen
- Mogu da kažem da je lavica, da je jaka, da se dosta dobro drži i da je bolja i od mame i od mene po pitanju rijalitija, pogotovo što joj se desila ta ljubav. Ona jeste favorit, sve se okreće oko nje i oko Slobe. Ona ima neku harizmu, ima nešto što vredi i to su devojke videle u njoj. Iskrena je i to publika voli, čak i kad uradi nešto što se publici ne dopadne, kao na primer, kada su je osudili da je imala seks. Ipak je ovo Balkan. Ljudi na Zapadu gledaju to kao normalnu stvar, deca otvoreno pričaju o tome. Ja znam sve momke koje je Luna imala. Ona se posvađa sa dečkom, pa traži moj savet i ja joj dam. Jednom se desilo da je raskinula sa dečkom, plakala je dve nedelje, odlučila je da nema ništa sa njim. Savetovao sam je da nema poziva, nema ništa, mora da prođe neko vreme i tako će ga zaboraviti. Ona došla i kaže: "Ja sam se ipak pomirila sa njim, je l' se ne ljutiš?". Zagrlio sam je i shvatio da ona mora da prođe sve to, jer je mlada. Ona je emotivna osoba, pažljiva, naivna.
Nisam tukao Anabelu, samo smo se koškali!

Gagi tvrdi da nikada nije tukao majku svoje dece.

- Anabela i ja smo bili skoro u emisiji zajedno. Da je to toliko bilo strašno, mene bi bilo sramota da sedim pored nje. To je bilo pred razvod baš, gde se brak rasturao. Naravno da je bilo verbalnih svađa, možda nekih koškanja, unošenja u facu. Neću da pravdam sebe, ali bilo je normalno u nekoj porodici da dođe do vike, dreke. Tada smo mi malo grešili, nismo obratili pažnju na dete. Sad ako ja išta kažem, mene će da bace na vešala. Naravno da Anabela mene nikad nije udarila, niti sam ja nju. Više je bila vika i dreka, a to je živa istina.
Gagi ipak smatra da će boravak u rijalitiju izvući ono najbolje iz njegove ćerke.
- Drago mi je što je u rijalitiju samo zato što će izaći jača i stabilnija. Ona je generalno razmažena, sve je u životu imala od roditelja, sve joj je dozvoljeno. Ušla je kao poznata jer je modna blogerka, a Sloba je ušao kao nepoznat, kao anonimac. Bilo ko da se smuva sa nekom od naših pevačica, on odmah dobija na rejtingu. Luna je mnogo popularna i ona povlači sve. Ninine drugarice traže da me vide samo, a sve je to zbog Lune, pitaju me šta mislim o njoj. Njena velika popularnost nas sve dira - objašnjava Gagi, kome je teško palo sve što se pričalo i pisalo o Luni.

- Dok je radila kao promoterka na splavovima i imala svoj blog, nije bio nikakav problem. Ne znam kako će sada kada izađe da se nosi sa ovom vrstom slave. Postali smo ravnodušni. Na početku mi nije bilo prijatno, dvaput sam završio u bolnici. Nikad mi se nije desilo da mi toliko pritisak skoči i da nisam mogao da ga spustim. Osudili su je da hoće da bude sa oženjenim muškarcem, on neće sa njom da bude, ona je tu iskrena, malo naivna. Video sam još neke zadrugare, na primer Sašku, pa razmišljao da li će da mi napadne dete, pa je Luna histerisala u sobi, tražila da je mama izvuče. To su bili momenti kada ne možeš da budeš ravnodušan. Ona traži pomoć a ne možeš da joj pružiš. Tad sam završio u bolnici, zbog tog velikog pritiska, zato što Sloba nije priznavao tada da hoće da bude sa njom. Tek onda sam shvatio da je ovo ozbiljna stvar i morao sam da poradim malo na sebi, da se obuzdam, da ne doživim, ne daj Bože, nešto gore od pritiska. Menjao sam prostoriju, manje sam gledao i rekao sam sebi da ne smem to tako preozbiljno da shvatam, da će to proći. Vreme je učinilo svoje, stabilizovao sam se. Ona je sada sa Slobom, ljubav je drži i njoj je sada dobro. Njima je najbolje tamo - smatra denser, koji Luni skoro ništa ne zamera, a što se tiče njene suparnice Kristine Kockar, kaže da je očigledno da je ostala bez posla.

- Razlog njenog ulaska je to što je ona dobila otkaz. Postoje pravila u kompaniji, a to je da ne sme da se pojavi u medijima. Ako postane poznata, ne može da radi kao stjuardesa. To su proverene informacije i znam ko joj je rekao da uđe u rijaliti, neću da imenujem. Neko joj je predložio, ponuđena joj je dobra lova, više nego što će da zaradi u kompaniji. Predloženo joj je da uđe unutra da napravi belaj, čisto iz ženske sujete. Ne verujem da je njoj bilo teško jer smatram da njoj taj brak nije vredeo, a dokaz je upravo što se Sloba dopisivao sa devojkama na Fejsbuku. Svi mi muškarci se dopisujemo kada ne volimo ženu ili devojku, kao i vi žene. Ona je već duže vreme u rijalitiju i mislim da moramo da imamo neko mišljenje o njoj - kaže Gagi i ističe:

- Ona je kao vodozemac. Kada ustane da priča, ja nju ne razumem. Pokušavam da shvatim šta je htela da kaže. Ona ustane i stoji, stoji, neće da sedne. To je žena zvana smor, koja nema veze sa celom pričom. Totalno je prazna, kao drvo - kaže Gagi koji se malo pribojavao kako će se Saška ophoditi prema Luni, s obzirom na njihov sukob iz prethodnog rijalitija.

Kakvo je tvoje mišljenje o Slobi i kako komentarišeš njegove statuse u kojima je ismevao prezime Đogani?

- Slobu poštujem, mislim da nije ni tup ni glup, kako je Marko Miljković rekao. Mislim da je talentovan, dobro peva, dobro izgleda, fin je prema Luni i to što oni traju u "Zadruzi", to me raduje. Poštuje i mene i Anabelu. Ima nekih stvari koje mi možda malo smetaju, a to je samopovređivanje. Kad bi samo malo to popravio i super. Inadžija je veliki, ali generalno je dobar dečko, dobre duše i nemam loše mišljenje o njemu. Što se tiče statusa, on je bio mlad i u to vreme se i moj brat sprdao sa tim stvarima i svima je to bilo simpatično. Sloba ume strašno da bude duhovit i on ume mene da nasmeje. Meni se dopada Sloba jer ima smisla za šalu.

- Luni je odmah naglašeno da sukob između Saške i mene nema veze sa njenim učešćem. Zbog toga što se desilo sa Saškom ja sam krivično odgovarao i platio sam kaznu zbog toga. Naravno da je postojala bojazan kako će se ona ophoditi prema Luni, jer se kod nje nikad ne zna. Saška je OK prema njoj zato što je Luna iskrena i dobra osoba. Dala je do znanja svima da sa njom nema igranja. Ona nije fizički jaka kao tata, ali tata je verbalno slab. Luna je pokazala svoj stav i pokazala je da je bolje da je ne diraju jer je jaka. Jelena Golubović je odmah napala Lunu, govorila da sam narkoman, da mi ćerka diže noge, da juri oženjenog muškarca, ali desilo se to da je Luna nju razbucala i ona se izvinila Luni. Svako ulazi s tim da je napadne, evo sad i Miljana. Luna jedno po jedno poravna i postavi na svoje mesto. Sve ih dovede u situaciju da se oni njoj izvinjavaju. To je fenomen. Tata joj je bio nasilnik u jednom rijalitiju, a sada vide jaku Lunu kojoj niko ne može da priđe.

Uprkos svemu, Gagi Đogani kaže da ne bi ušao u "Zadrugu".
- Mora da bude mnogo jaka suma da bih ja ušao, iskreno. Ne verujem da bi toliko para dali, ali za sitne pare da ulazim unutra, ne, nikako. Ne bih voleo, jer ipak Luna tamo vodi svoju bitku. Sad je ušla Teodorina mama. To je novo, interesantno je, to nikad nije bilo. Mama napada svoju ćerku i osuđuje je što je ona nekom tamo odgovorila. Ja to ne bih mogao - kaže vođa grupe "Fanki Dži", koji će uskoro snimiti spot za pesmu "Pali me tvoje telo".

Izvor: Alo.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.