NARODNJAK UZVRAĆA UDARAC: Šaban Šaulić odgovorio Draganu Đilasu!

Kralj narodne muzike u Srbiji Šaban Šaulić žestoko je odgovorio kandidatu za gradonačelnika Beograda Draganu Đilasu i poručio mu da on ne peva u kampanji za SNS i zamolio ga da prestane da se koristi lažima.

Bivši gradonačelnik Beograda i tajkun Dragan Đilas u svojoj želji da se vrati na vlast u Beogradu izgubio je sve mere i udario je na estradnu zvezdu Šabana Šaulića, kog je optužio da će u kampanji besplatno pevati u Ugrinovcima da bi što više ljudi ubedio da na beogradskim izborima glasaju za Srpsku naprednu stranku.

Dragan Đilas je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter uz sliku plakata Šabana Šaulića na kom piše da će 1. marta 2018. u Ugrinovcima i sa početkom u 19 časova održati besplatan solistički koncert napisao:

"Naprednjaci sa narodnjacima skupljaju glasove. Ko zna, sutra u vašoj ulici ili ispred zgrade... Sponzor: 'Skaj mjuzik'. 'Besplatno'."

Ekspresan odgovor Đilasu stigao je od nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji za "Alo!" kaže da nekadašnji gradonačelnik Beograda i lider DS-a priča laži:

- Gospodinu Đilasu, koji želi da se prikaže kao ozbiljan političar, ne priliči da se koristi lažima, poput ove da pevam u kampanji - rekao nam je Šaulić i objasnio o čemu je zapravo reč.
- Istina je da ću održati koncerte u beogradskim opštinama kao poklon svojim sugrađanima i sramota je što on sada koristi moje ime da bi se obračunao sa političkim protivnicima. Gospodin Đilas verovatno nije upoznat sa mojim likom i delom, pa evo da ukratko pojasnim: moja karijera traje više od pet decenija i za sve te godine nebrojeno puta pevao sam za svoj narod na brojnim humanitarnim i besplatnim koncertima i pevaću za svoj narod i sada. Ako mu to smeta, neka se zapita: zašto ima problem sa tim da neko unosi radost u živote ljudi? - zaključio je Šaban Šaulić.

Izvor: Alo.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još