PREPORUKA NEDELJE: Nataša Aksentijević - vino, restoran, predstava, film, recept

Živi i radi u Srbiji, a oseća se kao dete planete. To joj ponekad bude teško. Plan joj je da što kasnije izgubi znatiželju, radoznalost i osmeh, a glumu je upisala iz želje da bude neko drugi. Nikada nije maštala o tome da igra Juliju, bude lepa i da se jednog dana pojavi na naslovnoj strani nekog magazina. Njen jedini motiv uvek je bila igra, ali i dobar šou. Odavno je Nataša Aksentijević shvatila da gluma ne mora da se odigrava samo na sceni. Za nju pozorište nije institucija, već događaj koji može da se izvede i na ulici. Tako je i svoje angažmane do sada birala samo srcem. Želela je da radi ono što voli i da se dobro zabavlja. Upravo zbog toga je posle emisije "DNK" sa kojom je pobrala velike simpatije publike, a iz istog razloga prihvatila je da vodi TV projekat "Ko ti pravi svadbu" na Prvoj TV.

Ono što Nataša uvek, a ne samo ove nedelje, preporučuje čitaocima portala nadlanu.com jeste da se stalno u životu smeju i dobro zabavljaju!

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

- Stamenković Traminer, lako i pitko. Potpuno bezbedno i u većim količinama, apsolutno ne izaziva mamurluk. A i jedna čaša tako lepo "vozi" da ja ne znam da li postoji bolje vino na planeti.

Foto: Promo

RESTORAN

- "Klemenca" na Vračaru nije restoran, to je umetnička radionica! Za ljubitelje mesa isključivo. Način pripreme i kvalitet namirnica su potpuni raritet. Ako tražite udoban ambijent, nemojte da dolazite u "Klemencu". To nije mesto za p...., to je mesto za ozbiljne careve.

theklemenca.rs

Foto: Promo

PREDSTAVA

- Bila bih luda da ne preporučim prestavu "Gangrena društva" u Akademiji 28. U njoj tumačim lik Julije, gazdarice bordela u koji dolaze, između ostalih, jedan vozač - glumac i jedan pop. Pored Peđe Damnjanovića i Nemanje Živkovića, tu su još neke talentovane i lepe kolege i koleginice. To kažem, jer znam da svi vole lepo. Pored lepog, publika voli i komediju, tako da je ova predstava zadovoljila već dva kriterijuma.

akademija28.com

Foto: Promo

FILM

- "Mala noćna muzika" - da odmorite glavu i da se smejete. Smešni su Gordan Kičić, Vuk Kostić i Vlasta Velisavljević i pomoći će vam da prestanete da se busate i stalno kritikujete umetnost. Videćete, ovaj film će vas nasmejati, a vidim da je svima to potrebno. Probajte, mnogo je gotivno. "Zekite" se malo više u životu.

www.zilionfilm.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT

- Istopiti 700 grama crne čokolade na pari, u to dodati 7 belanaca umućenih u čvrst šne sa 7 kašika šećera, pa dodati 750 ml mlečne slatke pavlake... Izmešati na tihoj vatri. Procediti kroz cediljku, ostaviti u frižider da se stegne najbolje preko noći i imate najbolji čokoladni mus na svetu.

Autor: Mario Badjuk
Foto: TV Prva/Promo

Pogledajte još