GAZIVODA RAZOČARAN U ŽENU: Hoću razvod - otkrio sam da me je Saška varala!

Do muža učesnice „Zadruge“ stigle su priče da se ona pre osam godina viđala sa jednim žestokim momkom sa Voždovca, u kojeg je bila zaljubljena, kao i da je bila spremna da pobegne s njim.

- Gazivodi nimalo nije bilo prijatno kada je saznao za preljubu, i sad hoće da se razvede. Pokušali smo da ga smirimo i posavetujemo da dobro razmisli o svemu i da ne veruje u gradske priče. Rekli smo mu da sačeka da Saška izađe iz rijalitija i s njom otvoreno porazgovara na tu temu. Međutim, on tera po svom jer je jako povređen - priča jedan Gazivodin prijatelj i dodaje da je Aleksandar besan kao ris.

- Ne možemo da ga prepoznamo. Govori nam: „Ona me je izmajmunisala za sve godine provedene zajedno. Napravila je od mene idiota. Ako je želela mlađeg i slađeg, zašto nije rekla i razvela se kao sav normalan svet, a ne da mi se švaleriše iza leđa. Glumila je dobru ženu i domaćicu samo da ne bih provalio šta radi kada izađe iz kuće.“ Tri dana ne znamo šta ćemo s njim. Mnogo voli Sašku, ali je zapeo da se razvede - rekao je naš izvor.

Gazivoda neće Saški praviti problem javno kada ode u emisiju. Naprotiv, maksimalno će je podržati u borbi kako bi zaradila što veći honorar u rijalitiju, kako bi njihovoj ćerki Milji obezbedili komforniji život.

- Aleksandar je jedan fin i kulturan čovek i nikada ne bi upropastio nečiji rad i trud, bez obzira na to koliko mu je teško. Tako neće ni suprugu dirati jer i on želi da dođe do pobede i uzme novac koji im je potreban. Njihove privatne probleme rešiće između četiri zida, a ne javno, pred milionskim auditorijumom - rekao je izvor.

Novinari su pozvali Saškinog muža, koji je prvi put ostao bez reči.

- Nemam šta da kažem na to, osim da su vam informacije tačne. Vi ste novinari i najbolje znate. Nije sve sjajno, ali neke stvari ću rešiti lično sa svojom ženom kada izađe iz „Zadruge“ - rekao je Aleksandar.

Izvor: Kurir
Foto: Press Pretres TV GRAND - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još