Za četvrtak, 8. april 2010.

BEOGRAD, 8. marta 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o privođenju manekenke Katarine Rebrače zbog sumnje da je proneverila 37 miliona dinara, istrazi o švercu kokaina i Međunarodnom danu Roma.

ALO - "Uhapšena Katarina Rebrača", o istrazi koja se vodi protiv vlasnice modne agencije zbog sumnje da je proneverila novac prikupljen u dobrotvorne svrhe. Pod naslovom "Panika Šarić objavljuje video-snimke političara!", list piše da osumnjičeni za organizovanje prodaje droge Darko Šarić namerava da obelodani kompromitujuće snimke sa njegovih privatnih žurki.

BLIC - "Katarina Rebrača proneverila 37 miliona", naslov je pod kojim list piše da je u Beogradu uhapšena bivša manekenka i humanitarac. O istrazi šverca kokaina list piše pod naslovom "Šarić od svake ture droge davao milion evra Crnoj Gori". "Andželina i Bred se vraćaju u Bečiće sa decom", o tome da je holivudski par oduševljen Crnom Gorom.

VEČERNJE NOVOSTI - O hapšenju vlasnice modne agencije "Uhapšena Katarina Rebrača". List piše da su nestali dokazi protiv nekadašnjeg direktora C marketa Slobodana Radulovića "Potopljen dosije C market". O predstavljanju projekta novog šinskog sistema prestonice "Metro sa tri kraka".

DANAS - "Tusk i Putin zaceljuju rane iz prošlosti", o tome da su premijeri Poljske i Rusije prvi put zajednički obeležili godišnicu masakra u Katinjskoj šsumi. "Basara režira Hipertenziju", o postavci drame Svetislava Basare u Inđiji. List je današnje izdanje posvetio i Svetskom danu Roma o kojem piše pod naslovima "Potraga za boljim životom" i "Seobe 'svetih umetnika hramova'".

KURIR - List piše o pokušaju jednog hakera da novac prikupljen putem interneta za navodno obolelo dete preusmeri na svoj račun, pod naslovom "Prevara decenije". O istrazi zloupotreba humanitarnog fonda "Uhapšena Katarina Rebrača".

POLITIKA - "Opozicija Kirgizije tvrdi da je svrgla vladu", o vanrednom stanju u bivšoj sovjetskoj republici. Povodom izveštaja generalnog sekretara UN Ban Ki Muna Savetu bezbednosti tu je naslov "Ban Ki Mun zabrinut za sever Kosova". "Katarina Rebrača privedena zbog sumnje da je zloupotrebila fond za lečenje raka dojke", o privođenju manekenke.

PRES - "Uhapšena Katarina Rebrača!", o privođenju manekenke. O novim saznanjima o zločinu u Ćupriji list piše pod naslovom "Monstruma odao pištolj!". "Student poginuo kada je slučajno pao kroz prozor", o tragediji na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

PRIVREDNI PREGLED - "Potpisan sporazum o ruskom kreditu", o potpisivanju ugovora koji će Srbiji obezbediti 200 miliona dolara za pokriće deficita u budžetu, a list prenosi i reagovanja stručnjaka pod naslovom "Svaki kredit za budžet loš".

Pogledajte još