LUNA SE GUŠI U SUZAMA I PROKLINJE DAN KAD JE UPOZNALA SLOBODANA: Lepo mi je majka rekla da je on smrad (VIDEO)

Naime, ona se zaljubila u oženjenog muškarca i sa njim otpočela vezu, a zbog toga danima unazad plaća ogromnu cenu doživljavajući ponižavanja.

Iako blogerka tvrdi da nije ljubomorna na Slobinu zakonitu suprugu, njihova veza je nakon svake svađe ovo dvoje supružnika dovedena u pitanje. Naime, ona ne može da se pomiri sa tim što joj je Sloba nazvao pogrdnim imenima u afektu i uneo joj se u facu, jer to ona smatra poniženjem.

- J*bo me dan kada sam došla ovde. J*bo me dan kada sam došla ovde da gledam ovu bedu i blam, da se blamiram, da me blate po novinama što sam se zaljubila u njega. Treba da ga slušam "Budi uz njega", "zagrli ga" kako da ga zagrlim, on se meni obraća kao da sam mu najgori neprijatelj. Ja ne mogu njemu više da priđem zato što me je razočarao. Uneo mi se u facu kao keru nekom posle svega.

Svi ukućani su bili zatečeni situacijom. Dok se Luna jadala svojim cimerkama jedva je dolazila do daha od suza i stresa koji je proživela, a one su je bezuspešno tešile. Blogerka nije mogla da se trgne iz krize u koju je zapala.

- Sve sam mu dala, srce svoje, protiv mame svoje sam išla. Majka mi došla ovde i rekla: "Luna, on je smrad, skloni se!" i ja protv mame moje idem, protiv majke koja me je rodila - grcala je Luna.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još