ELEGANTNA LEPOTICA: Premijerka Ana Brnabić sa izabranicom Milicom na prijemu u ambasadi Italije

Ipak, prva žena premijerka Srbije tokom prethodnih sedam meseci, kako među sunarodnicima, tako i evropskim i svetskim kolegama istakla se političkim i ljudskim kvalitetima, te činjenicu da je pripadnica LGBT populacije malo ko više i pominje u negativnom kontekstu.

Premijerka Ana Brnabić u ambasadi Italije pojavila se u društvu emotivne partnerke

Kako nije skrivala svoju seksualnu orijentaciju, premijerka Srbije ne skriva ni svoju emotivnu partnerku sa kojom se sve češće može videti na javnim dešavanjima. Naime, Brnabićeva je već osam godina u skladnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić, stalno zaposlenoj u Kliničkom centru Srbije.

Ana Brnabić i Milica Đurđić u vezi su osam godina

Njih dve su se večeras zajedno pojavile i u ambasadi Republike Italije u Beogradu gde je Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre, uručeno najviše državno odlikovanje te zemlje u oblasti kulture – „Orden italijanske zvezde“.

Dr Đurđić plenila je pažnju elegancijom i prefinjenim izgledom

Četrdesetdvogodišnja premijerka Srbije ponosno je stajala pored svoje plavokose izabranice koja je u crnoj odvenoj kombinaciji plenila pažnju prisutnih gostiju i stilom i elegancijom pobrala sve komplimente za svoj sofisticirani izgled.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još