KIJA UBEĐENA DA SE SLOBA POKAJAO, SVE PRIZNALA MIKIJU: Od Lune je dobio seks, a sada želi meni da se vrati! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar je sa Mikijem Đuričićem pričala o svom braku i problemima koje je imala sa Slobom Radanovićem. Ovaj razgovor je baš potrajao, a u njemu su spomenuli i Lunu Đogani.

–  Sinoć si ti izgledala kao takva idiotkinja. Šta si ti sebi dozvolila na televiziji? Je l’ si ti normalna? Šta će tebi to u životu? Je l’ si ti završila tu priču? Je l’ to gotovo? – pitao je Miki.

– Nisam završila. To ću da završim tek kada izađem napolje! – odgovorila je Kija.

Pa ti onda nisi normalna… Budi kul, budi ravnodušna… Pa, voliš ga onda – rekao je Miki.

Ne, nije to! – rekla je Kija.

Ne može da te povredi neko koga ne voliš. Znači još postoji emocija… Ne možeš ti meni. Ja sam čitao te knjige, psihologiju…  – rekao je Miki.

Ti mene ne razumeš. Valjda ti kao čovek koji se toliko puta zaljubljivao znaš da emocija nije samo, jao želim da budem sa tobom, tu ide i seksualna privlačnost, ja to ne osećam prema njemu… Ali imali smo toliko uspomena zajedno, živeli smo zajedno, muž i žena, venčali smo se i povredio me je sa ljudske strane. Nikada mu to neću oprostiti i nikada neću biti ravnodušna! – objasnila je Kija i dodala:

– Ja vrlo dobro znam zašto se on zaljubio. Nas dvoje smo imali problema, nismo imali seks, a njemu se svidela ona.

I to je bolesno da nemate seks – rekao je Miki.

Zato što nikada u životu nije učinio ništa da me zavede. Jednostavno je prestala privlačnost sa moje strane, zato što je on bio žensko u našoj vezi. Jednostavno kad to više nije to – rekla je Kija.

Šta si očekivala? Ne je**š se sa mužem dve godine, je*o te život! – rekao je Miki.

Nije bilo baš tako – dodala je Kija.

Pa, rekla si da ste se jednom j**ali za dve godine – rekao je Miki.

On je dobio to što nije imao i ovde je zatvoren bio i ćutao je do tada… Došla mu je mama, rekla je da se mi razvodimo i onda je rekao: “Aha, razvodim se. Ovde imam to što imam, zaljubio sam se, sviđa mi se”. Ali ja vrlo dobro znam i on to zna, da je pojeo go**o i da želi nazad, ne može nazad – rekla je Kija.

Neće on nazad – zaključio je Miki.

Pogledajte razgovor Kije i Mikija o Slobi i Luni:

Izvor: Telegraf.rs

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.