RAT SE NASTAVLJA: Sloba otkrio zadrugarima zbog čega je najviše patio u životu, Kija ga grubo ućutkala za sva vremena!

Slobodan Radanović je pred zadrugarima po prvi put progovorio o jednom tužnom trenutku iz svoje prošlosti, a tiče se njegove majke Draginje.

Sloba je ustao i obratio se zadrugarima, po prvi put iznoseći ovakve stvari iz privatnog života.

- Stalno su me pitali novinari o nekim tužnim životnim pričama, nikad o tome nisam pričao, niti ću. Ovo ne smatram tužnom životnom pričom, smatram nekom svojom lekcijom - počeo je Sloba sa pričom iz osnovne škole.

- Mene je majka rodila sa 40 godina inače, i moja majka je uglavnom bila mnogo starija od svih ostalih majki. Dakle, starija. Sa 40 godina me je rodila. Ostale majke su rađale sa 25, 30 maksimalno, moja mama je mene rodila sa 40. I hvala joj na tome. Što je odlučila da me rodi.

- Kad god dođe taj dan roditeljskog bilo me je onako, malo, ne sramota, nego mi je bilo čudno... Čak sam čuo jedan komentar: "Što tebi dolazi baka?"... Nije me bilo sramota, ali to je neki čudan osećaj veoma...zato što je moja mama tada operisala kuk, teže je hodala... I posle neću da kažem da me u nekom trenutku možda nije bilo i sramota i blam. Ali nije to sramota da te sram svog roditelja, to je dečji odnos - obrazložio je Sloba.

- To smo svi imali... - ubacila se Kija, ne previše zainteresovana za Slobinu priču.

- Ja sam tebe saslušao, hvala - rekao joj je Sloba.

- A tako? A juče? To je bilo ok? Tako da, pokrij se ušima. Strašno me zabole za tvoju priču, kao što tebe zabole za moju - odbrusila je Kija, a Sloba joj nije ništa odgovorio već je nastavio dalje.

- Kada sam malo odrastao u srednjoj školi, ustvari kada sam shvatio kakvu ja majku imam, onda me je bilo sramota što me je bilo sramota u tom trenutku. Onda je mene samog bilo sramota mene samog što sam imao takvo mišljenje u osnovnoj školi. To je poenta priče kad sam shvatio da imam najbolju majku na svetu - zaključio je Radanović i dodao kako zadrugari to treba da shvate kao neku pouku, a na kraju je poručio roditeljima da ih voli najviše na svetu i da im je zahvalan za sve.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još