Trendovi za venčanje

Trenutno najmodernija haljina za najlepši dan u životu je srebrno-sjajna, sa mnogo slojeva i često čak kratka. Savete za modu mlade otkriva bečki modni stručnjak Izabela Klausnicer. 

Trend trenutno prelazi opet sa jednostavne elegancije na karnere i perja. Kao i kod letnje mode poslednji hit su srebrni prelazi i svetlucavi vezovi. Obavezne boje su i dalje slonovača i ljuska jajeta, a drečavo belo bi trebalo zaobići. 

Sa štiklama ne bi trebalo ekspermentisati. Ko nije navikao na visoke štikle, ne bi ni na venčanju trebalo da ih nosi. Bečki modni stručnjak savetuje da se cipele kupe najmanje dve nedelje ranije i da se svaki dan malo razgaze, ili najbolje poneti sa sobom rezervni par.
 
Na još dve stvari bi obavezno trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine venčanice: da biste našli optimalnu haljinu, trebalo bi već prilikom probe da vas neko fotografiše i da na osnovu slika napravite uži izbor. Iako svaka mlada priželjkuje sunčano vreme, trebalo bi da računate na kišnu varijantu i shodno tome kupite odgovarajuću obuću i mantil.

(ComPress)

Pogledajte još