KIJA SVE PRIZNALA PRED ZADRUGARIMA: Boli me što sam izgubila Slobodana, to mi je najveći poraz! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar otkrila je pred svim zadrugarima kakve emocije gaji prema svom još uvek zvaničnom suprugu Slobi Radanoviću. Stjuardesa je ispričala da to što je "izgubila" pevača za nju predstavlja najveći poraz u životu.

- Naravno da me boli što sam ga izgubila. Naravno da boli što sam izgubila svog muža, to je moj najveći poraz u životu, ja sam to rekla... Jedino ja znam kako se ja osećam, a to jeste da me boli, da je to najveći poraz u mom životu. Povredio me je, jako mi je krivo. Slomljeno mi je srce, povredio me je, kao prijatelja me je izdao, povredio me je kao čoveka. Na svim mogućim poljima sam povređena i normalno da me sve to boli. I sad me boli. I sujeta i ego i srce i sve. I normalno je da me sve to boli. Boleće me sigurno dugo, dugo i nikad to neću zaboraviti. I nikad to neću oprostiti... - rekla je Kija, a zatim je nastavila da priča o svom braku sa Slobom.

- 80 odsto stvari je meni bilo lepo, 20 odsto nije. Prevagnulo je očigledno tih 20 odsto, njegovih 80 odsto. Ja ne patim za brakom, patim za time, za tu bol koju mi je naneo. Teško mi je zbog tih lepih stvari, to je sasvim normalno. Ja sam mlada, takvih stvari će biti. Možda će biti i lepših, zato što sam povređena i srce mi je slomljeno - navela je Kija.

- Nemoj da lažeš. Ne može da ti srce bude slomljeno kada si rekla da ga ne voliš ... Tvoj priča ne pije vodu, Kija. To važi za retarde, za mene ne - rekao je Miki Đuričić, koji nije uopšte verovao Kiji šta priča, i izašao u dvorište.

- Svako ima pravo na svoj komentar. Ja govorim u svoje ime kako sam se osećala. Ja nikad nisam rekla da ja njega ne volim. Ja njega volim na taj način, zato što moje rane se još nisu zacelile i dugo treba vremena da prođe za to. U smislu, da emotivno budem sa njim, sigurno ne želim, jer sve te ružne stvari poklapaju moju želju da budem sa njim... To što mene boli ne znači da nisam srećna sa svojim dečkom, zato što su to dve različite fijoke... - zaključila je Kija.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još