UZ NJEGA I DOK PRIMA HEMIOTERAPIJU: Vojin se ne odvaja od Glogovca!

Njihovo druženje počelo je na Fakultetu dramskih umetnosti pre 27 godina, a s vremenom su postali nerazdvojni

Zbog toga je suprug glumice Slobode Mićalović odlučio da se ne odvaja od najboljeg prijatelja i kolege, sve dok ovaj ne pobedi opaku bolest.

- Vojin se mnogo potresao kad je čuo da Nebojša ima karcinom i odmah mu se našao kao najveća podrška. Studirali su na istoj klasi i već skoro tri decenije su veoma bliski. Ćetković mu je bio kum na prvom venčanju, krstio mu je sinove, pa ne čudi što ga je prijateljeva nesreća duboko pogodila. Sve vreme je uz njega, vozio ga je na preglede, svakodnevno ga obilazio u bolnici. Uz njega je i dok prima hemioterapiju - otkriva dobro obavešten izvor.

Објава коју дели Baze Janev (@bazejanev) дана

On dodaje da je Ćetković svakodnevno na vezi sa lekarima i specijalistima, raspitujući se o različitim vrstama lečenja koje bi mogle da pomognu jednom od najboljih srpskih glumaca srednje generacije.

- Nebojša je jedno vreme trpeo jake bolove, a Vojin je uz pomoć lekara našao flastere sa analgetskim dejstvom, koji su mu pomogli. Uz Glogovca je i supruga Milica, ali ona mora da brine i o ćerkici Sunčici, koja ima tek nešto više od godinu dana. Velika podrška su mu i sinovi iz prvog braka Miloš i Gavrilo - priča izvor.

Izvor: Alo.rs/Informer
Foto: vojin_cetkovic/Instagram

Pogledajte još