FILM U KOME ĆE UŽIVATI CELA PORODICA: "Mali veseljak: brod spasilac" od danas u bioskopima

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili mladi glumac Miloš Klanšček, poznat po ulozi Gojka u televizijskoj seriji „Sinđelići“, i mladi pevač i učesnik ovogodišnje Beovizije, Igor Lazarević, koji je svoj talenat prvi put pokazao 2015. godine u Pinkovim zvezdicama. Ovog puta, Lazarević se osim davanja glasa liku iz filma, oprobao i u radu na dizajnu zvuka.

- Učenik sam srednje umetničke škole, i imam tu sreću da teorijsko znanje iskoristim u praksi, kroz rad na ozbiljnim projektima. Tako sam dobio priliku da radim dizajn zvuka za ovaj divan crtani film - objašnjava Lazarević.

"Mali veseljak: brod spasilac" je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spašava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja.

Film je zasnovan na dečijoj knjizi "Elijas: Mali brod spasilac", koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Porodični film "Mali veseljak: brod spasilac" od sutra će se naći pred domaćom publikom, a do tada pogledajmo insert iz ovog ostvarenja koje nosi univerzalnu poruku namenjenu svim generacijama.

Foto: Promo

Pogledajte još