FANOVI U NEVERICI: Lik Vuka Kostića STRADA u "Ubicama"?

Popularna serija "Ubice mog oca" iz nedelje u nedelju iznenađuje gledaoce, a nova epizoda će biti najuzbudljivija do sada. Naime, inspektora Jakovljevića, kog igra Vuk Kostić, automobilom će juriti plaćene ubice koje ga već nedeljama unazad prate. Jurnjava će biti toliko uzbudljiva da će gledaoci biti prikovani za male ekrane, a producenti serije su veoma ponosni na to kako su snimljeni ovi kadrovi. U jednom trenutku Vuk Kostić gubi kontrolu nad automobilom, probija bankinu na mostu na Adi i upada u reku. Snimanje ovih kadrova je trajalo nekoliko noći i u to vreme je bio zatvoren ovaj deo Beograda.

Scene u kojima automobil upada u reku nije snimio Vuk, već je umesto njega to odradio kaskader Slaviša Ivanović.

- Producenti serije su pregovarali sa kaskaderima iz Bugarske, ali su se na kraju odlučili za tim iz Srbije. Slaviša se odlično snašao u svojoj ulozi i ova scena je jedna od najskupljih u ovoj sezoni popularne serije - kaže nam izvor blizak produkciji.

Kako dalje saznajemo, samo sletanje automobila je snimano celu noć.

- Ekipa koja radi na ovoj seriji je veoma ponosna na ove kadrove i dali su svoj maksimum da to izgleda svetski. Iako samo sletanje automobila u reku traje nekoliko sekundi, snimanje je trajalo nekoliko dana. Dva automobila su uništena dok su snimani ovi kadrovi, a najveća poteškoća bila je izvaditi ih iz reke - dodaje naš izvor.

Pozvali smo Vuka kako bismo saznali šta će se s njegovim likom desiti nakon pada u vodu. Da li će preživeti ili ne?

- Neću ništa da pričam dok se ne emituje epizoda. Videćete, biće baš uzbudljivo - rekao je kratko Vuk Kostić koji je trenutno u Crnoj Gori.

Podsećanja radi, u prethodnim epizodama je došlo do velikih obrta, a pojavljuju se i novi likovi. Policija je ponovo saslušala one koji su povezani sa ubistvom u kafiću, a zatim su uhapsili fudbalskog menadžera kojeg igra Tihomir Arsić. Policajka Milanka zatočena je kod Nikole, brata pokojnog Srleta, a Marjanović je smislio način da je izbavi.

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još