KIJA OPLELA PO SLOBI I LUNI: Kod njih se sve svodi na seks (VIDEO)

Sve oči bile su uprte u ovaj ljubavni trougao i saznali smo mnogo stvari, prisustvovali mnogim svađama i čuli mnoga mišljenja o svemu.

Sinoć je Kija u razgovoru sa Lepim Mićom otkrila kakav je Sloba bio dok je bio sa njom, a šta ga, po njenom mišljenju, čeka ako ostane sa Lunom:

- Sa mnom je bio mnogo bolji, pažljiviji. Sad se pravi, kod mene je bio dečko za primer. Veruj mi, dobio je... I sad se sve svodi na to. Poslednji primer ovaj. On je meni rekao ja moram da je*em, ne mogu kao četiri meseca. Sve se svodi na to. I ne samo to, nego je pojeo... i sad mora. I to će da eksplodira, znam već unapred. Nisam ja budala. Veruj mi da je pojedeno i sad nema dalje. Zato sam ja to rekla. I biće sve ovo za ništa. Ja bih najviše volela da petoro dece dobije, a neće, doći će još deset devojaka, i ona treća koju si ti pomenuo. Naravno, ne znači da mene ne boli, ali u svakom slučaju je manje zlo. On misli da će sad do kraja života, ali neće. Ja ti kažem realno, neće biti ništa od toga. Ja sam njoj rekla: "Ako si nesrećna, nemojte da ostajete zajedno da biste dokazali nešto meni i drugima". A veruj mi da će delom biti zbog toga. Ona je meni rekla da ne bi, ja kažem dobro. To što on sad radi nije ništa što je za mene činio. On je budala, on je pored mene imao slobodu, imao je sve da bude šmeker. Ja nikad nisam pitala gde ide, šta radi, imao je potpunu slobodu. A sa njom neće biti tako i odje*aće posao zbog nje. Da je pametan bio, sačekao bi, rastali bismo se lepo, ja ne bih bila ponižena, on bi ispao šmeker. Ona mu neće dati slobodu, je*aće mu majku i onda će on da trpi, trpi i onda će da pukne. Ja vrlo dobro znam gde sam došla i šta radim, u svakom trenutku znam šta radim - rekla je Kija.

Izvor: Espreso.rs/Pink
Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.