ZBRISAO U AMERIKU: Vlada Stanojević ne sme da se vrati u Srbiju zbog poternice!

Vlada Stanojević ne sme da se vrati u Srbiju zbog poternice! Pune tri godine voditelj uspeva da izbegne sudska ročišta zbog toga što je u februaru 2015. pretukao fitnes šampionku Ana Mariju Žujović.

Stanojević je svojevremeno uporno negirao optužbe svoje supruge, tvrdeći da je nikad nije fizički napao, već da je ona zaradila masnicu na oku tako što ju je „samo odgurnuo u predelu lica“. Kad je došlo vreme da i na sudu dokaže da nije nasilnik, Stanojević je spakovao kofere i preselio se u SAD. Otad se redovno oglašava na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije s devojkama u noćnom provodu, ili kako obilazi plaže, teretane.

S prijateljima iz Srbije, koje dugo nije video, neretko komunicira preko Fejsbuka i Instagrama, a neke je imao sreću i uživo da vidi kad su ga posetili u Americi, a među njima su Aco Pejović, Cvija, MC Janko... Jedino nije dostupan za srpske nadležne organe koji pokušavaju da ga izvedu pred lice pravde. O ovome Vlada ni sa nama nije hteo da priča, iako smo ga zamolili za komentar.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vladimirstanojevic/Instagram

Pogledajte još