SELENA GOMEZ PROŽIVLJAVA NAJTEŽE TRENUTKE: Nakon transplantacije bubrega, ponovo završila u bolnici

Naime, nakon što je letos završila na operaciji zbog transplantacije bubrega, sada je zbog depresije i anksioznosti ponovno bila na lečenju.

Strani mediji tvrde da se pevačica oseća mnogo bolje nakon što je ove nedelje napustila poznatu kliniku za lečenje depresije u Njujorku.

Dvadesetpetogodišnja zvezda je u ustanovi provela pune dve nedelje zbog problema s depresijom i anksioznošću, koji su izazvani lupusom, autoimunom bolešću s kojom se već godinama bori.

- Selena se oseća jako dobro i izgleda odlično. Trenutno se fokusira na stvaranje nove muzike i uzbuđena je zbog toga. Nakon velikih zdravstvenih problema i celog medijskog pritiska koji je od tada na njoj osećala je da joj je potreban ovaj tretman - izjavio je za magazin "People" izvor blizak pevačici.

Terapija kojoj se podvrgla između ostalog sastojala se od svakodnevne zdrave ishrane, meditacije i pilatesa. Iako se izolovala od društva i stresa, radnici u ovoj ustanovi potvrdili su da joj je bilo dozvoljeno da koristi mobilni telefon, ali samo u poslovne svrhe.

Isti izvor tvrdi kako je ovo bila dosta teška godina za poznatu brinetu.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Nakon što se godinama borila s autoimunom bolešću, prošlog leta podvrgla se transplantaciji bubrega koji joj je donirala najbolja drugarica, Franša Raisa.

Nakon što se malo oporavila usledili su problemi na ljubavnom planu. Krajem oktobra raskinula je višemesečnu romansu sa r'n'b muzičarem The Weekndom, ali isto tako brzo nakon toga utehu pronašla u bivšem partneru Džastinu Biberu. Selena i Džastin viđeni su u sredu u Los Anđelesu, u koji je stigla direktno iz Njujorka, i tako potvrdili da je njihova romansa i dalje stabilna.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/selenagomez

Pogledajte još