POSLE ŠEST GODINA: Naša pevačica ostavila košarkaša!

Pevačica je, kako navodi "Kurir", okončala šestogodišnju vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, kojoj su poslednjih meseci predhodile nepodnošljive svađe i ljubomorne scene.

Uprkos njihovom turbulentnom odnosu koji su imali od samog početka, kao i brojnih skandala koji su pratili ovaj par, pevačica i crnogorski košarkaš odlučili su da se raziđu mirnim putem.

- Milena i Vladimir ćutali su o raskidu jer su se potajno nadali da im je naišao samo loš period i da će se njihovi problemi brzo rešiti. Ispostavilo se da nije tako jer se još nisu pomirili - navodi izvor blizak paru.

- Dok je Vladimir boravio u Beogradu, među njima je sve savršeno funkcionisalo, ali čim bi se vratio u Crnu Goru, nastajale su svađe koje su postale nepodnošljive. Zbog toga su rešili da se raziđu - otkriva izvor za "Kurir".

Milena i Vladimir su započeli vezu sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama sa reprezentacijom. Ona je imala nastup u jednoj diskoteci, u kojoj se košarkaš provodio sa kolegama.

Nakon svirke njih dvoje su samo nestali, pa je posle nekoliko dana u medijima isplivala informacija da su u vezi.

Njemu je u tom periodu Marija Kršikapa iz Podgorice rodila ćerku Lauru i tvrdila je da je između nje i košarkaša sve u najboljem redu.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/ceranicmilena

Pogledajte još