Pevač tuži televiziju zbog glasina o vezi sa Karlom Bruni

PARIZ, 9. aprila 2010. (Beta-AFP) - Francuski pevač Benžamen Biole tužio je TV stanicu Frans 24 zbog mešanja u njegov privatni život prenošenjem glasina da on ima vanbračnu vezu sa Karlom Bruni-Sarkozi.

Biole u tužbi u koju je Frans pres u petak imao uvid, navodi da su priče koje je prenela ta televizija koja 24 sata emituje vesti, "netačne" i da predstavljaju "mešanje u njegov privatni život". Kantautor od televizije traži 20.000 evra odštete zbog "velike štete" koju je pretrpeo.

Frans 24 je 10. marta svoj dnevni pregled štampe "posvetila glasinama u vezi sa navodnom vezom Benžamena Biolea sa prvom damom Francuske", navodi se u tužbi, a citirala je i britanske listove koji su pisali o "neslaganju" predsednika Francuske Nikole Sarkozija i njegove supruge. U francuskim medijima i na internetu već mesec dana kolaju priče o navodnim vanbračnim izletima predsedničkog para, koje je Karla Bruni-Sarkozi u sredu pokušala da minimizira izjavom da ona i njen suprug ne pridaju nikakv značaj tim insinuacijama.

Pogledajte još