BOLEST NE BIRA: Lejdi Gaga razorena od bolova otkazuje nastupe!

Lejdi Gaga zbog bolesti je otkazala 10 koncerata!

Gaga je stopirala turneju po Evropi i Južnoj Americi, zbog nesnosnih bolova koje oseća u celom telu, pošto boluje od hronične fibromialgije.
Promoter turneje "Live Nation" saopštio je da Gaga "pati od jakih bolova, koji su značajno uticali na njenu sposobnost da nastupa uživo".
Gaga je danas, u subotu, putem Tvitera fanovima rekla da je razorena jer će ih razočarati.
- Toliko sam razorena da ne znam kako to da opišem. Sve što znam jeste to da, ako ne uradim ovo,ne stojim iza reči ili značenja moje muzike. Moj medicinski tim podržava moju odluku da se oporavljam kod kuće. Otkazujemo poslednjih 10 koncerata moje "Joanne World" turneje. Volim šou više od bilo čega, volim vas, ali ovo je van moje kontrole - napisala je vidno potresena Gaga.

Pop zvezda u nedelju je trebalo da nastupi u Londonu, u "O2" Areni, nakon čega je trebalo da zapeva u Švajcarskoj, Nemačkoj, Švedskoj, Danskoj, Francuskoj i Brazilu.
Podsetimo, Gaga je u septembru odložila gostovanje u emisijama u Evropi. Na to je bila prinuđena nakon što je hitno hospitalizovana u bolnicu u Rio de Žaneiru.
Nakon toga, u decembru je imala turneju po Severnoj Americi, a u januaru je održala nekoliko koncerata u Evropi.

Šta je fibromialgija?

Fibromialgija je oboljenje koju karakteriše dugotrajan bol u mišićima i zglobovima, osetljivost pojedinih tačaka na telu, kao i izražen umor i malaksalost. Takoreći, ako vas doslovno sve boli, moguće je da patite od ovog poremećaja.
Nekada se ova bolest smatrala mentalnim poremećajem, sve dok je pre 15 godina Svetska zdravstvena organizacija nije priznala za „pravu“ bolest. Ona danas postaje sve učestalije oboljenje, ali se do dijagnoze i dalje dosta teško dolazi. Javlja se najčešće nakon 40. godine i u preko 90% slučajeva pogađa žene.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ladygaga/Instagram

Pogledajte još