NAJVEĆI ZAVODNIK HRVATSKE SCENE: Ivan Herceg odgovorio na prozivke!

Najveći hrvatski zavodnik dobio je otkaz iz serije, priča se da tajno odlazi u Rusiju, a njegov komentar sada će svima zapušiti usta!

Glumac Ivan Herceg (36) koji važi za jednog od najpopularnijih hrvatskih glumaca, i koji je do nedavno imao glavnu ulogu u seriji "Čista ljubav" u kojoj ga je zamenio kolega Janko Popović Volarić, oglasio se povodom raznih nagađanja na tu temu i priča da odlazi u inostranstvo radi novog projekta.

Herceg je otkaz navodno dobio zbog bahatog ponašanja prema kolegama i uopšte na setu, a njegovo odsustvo iz serije gledaoci uglavnom negoduju. Ovim povodom Herceg se nije oglašavao, a sada se šuška kako je glumac "isplanirao drugačiji život", te da ga u Rusiji čeka već dogovoreni posao koji čuva u tajnosti, navodi 24sata.hr.

Međutim, Ivan se posle ovih priča oglasio na Instagramu i dematovao iste sledećom objavom:
- Ukratko: Pišu naslov u kojem me lažno citiraju, i ponovno tlače ljude sa istom dosadnom pričom. Nemam apsolutno nikakve veze s tim! Pozdrav mojim dragim obožavateljima - napisao je Herceg, a njegov ostanak će, verujemo, razveseliti žene širom regiona budući da je negodovanje zbog izostanka iz serije .

Izvor: Telegraf.rs
Foto: YouTube/TvNova/Printscreen

Pogledajte još