UHVAĆENA U LAŽI: Severina prevarila sud, posledice tek slede

Nju je sud nekoliko nedelja ranije obavestio o zakaznom ročištu sa Milanom Popovićem, u procesu koji je on pokrenuo protiv nje zbog kleveta koje je iznela tokom gostovanja na RTL Hrvatske.

- Severina je ispred sudija trebala da se pojavi u četvrtak tačno u podne, ali je njen zastupnik došao na zakazano suđenje i rekao je kako pevačica moli da se odloži suđenje jer je na službenom putu izvan zemlje. Ovim postupkom je pokazala da nije želela da se pojavi na suđenju kako bi što duže odložila ovaj proces. Pošto se nije pojavila na procesu, sudija je doneo odluku da se naredno ročište zakaže za 9. mart ove godine - objašnjava izvor koji je upućen u celu priču.

Međutim, kako dalje dodaje, ona je ceo dan provela u stanu u elitnom naselju u Zagrebu u društvu svog supruga Igora Kojića čemu svedoče i fotografije koje su nastale u četvrtak ispred njene zgrade.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Nešto posle 16 časova, Severina je izašla iz zgrade, našminka i stilizovana kao da je krenula na neku večeru. U ruci je nosila kesu punu smeća, koju je odložila u obližnju kantu. Sudeći po izrazu lica, ona tog dana nije bila mnogo raspoložena.

Odmah za njom izašao je Igor, koji je nosio veliku kutiju, na kojoj je stajao natpis "uručiti subotom".

Seo je na vozačevo mesto automobila koji se inače nalazi u vlaništvu njegove supruge i zajedno sa njom uputio se u nepoznatom pravcu.

Za razliku od prethodnih puta, ispoštovali su pravila u saobraćaju gde svaki učesnik mora da ima vezan pojas. Često se dešavalo da ih paparaci uslikaju kako voze četvorotočkaš u trenutku dok nisu vezani.

Sa druge strane, pevačica je 1. februara popodne na društvenim mrežama objavila da je otputovala na nepoznatu lokaciju. Pozirala je na ulazu u avion, gde je želela da pokaže kako zapravo odlazi negde, iako je u trenutku dok je postavljala sliku ustvari bila u stanu.

Ispod fotografije je ostavila dobro poznat citat, koji često zna da izgovori u javnosti:

- Volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća - poručila je pevačica.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/severina

Pogledajte još