NEOČEKIVAN OBRT: Kija postavila uslov Filipu, a njegova reakcija iznenadila sve

Kristina nije krila da je nervozna zbog toga što svi komentarišu snimak na kome se čuju čudni zvuci i pretpostavlja se da su Filip i ona imali seksualne odnose. Ono što ju je najviše razočaralo jeste što nije dobila podršku od njega.

- Ja neću da dozvolim da neko ispira usta sa mnom na taj način. Stvarno nije fer. Zato što nas dvoje nemamo komunikaciju. To je jadno od tebe. To je džukački prema meni, jer sam ja mislila da smo pijaltelji, a ne ja da trpim napolju zbog nečega. Ti dođeš spustiš glavu. Tebe boli uvo. Naravno, tebi bi išlo u prilog da je to tako - besnela je ona.

- Ja sam rekao 100 puta, šta da radim brate! To je do njih i do tebe, zato što tebe smaraju. Jedino da kuliraš, ja kuliram - rekao je Filip.

- Ti 'ladno kuliraš! Ti si najveća pi*ka, ti prekidaš komunikadciju sa mnom zato što ti neko drugi kaže da biraš - besnela je ona.

Kiji smeta što je Marija Ana Smiljanić postavila uslov Đukiću da bira između njih dve. Filip joj je tražio nekoliko dana da razbistri misli i nađe rešenje za oboje, što je dodatno iznerviralo Kristinu, pa mu je sada ona dala ultimatum da u sledećih 24 sata odluči šta će da radi.

Filip je potom besno napustio prostoriju i neko vreme nije želeo da priča sa Kijom, a delovali su poput bračnog para koji se svađa i ne može da nađe rešenje.

Nakon njihovog razovora Kija se požalila Ani Korać da je zabrinuta zbog toga da li joj njen dečko Andrija Lazović veruje zbog priča koje kruže.

Izvor: Blic
Foto: Youtube - Zadruga Official - printskrin

Pogledajte još