OTKAZ I TUŽBA: Učesnicu "Parova" Zoricu Dukić bivši radnik ocrnio i nazvao idiotom!

- Ona je idiot, divlja po salonu! Dao sam otkaz i tužio je! - izjavio je bivši radnik.

Poslednjih nekoliko dana bili su izuzetno stresni za Zoricu Dukić budući da polako na videlo izlaze istine koje je pokušavala da sakrije.

Tomas Ristić, nekadašnji saradnik i frizer Zorice Dukić, a sada asistent modnog kreatora Saše Milojkovića, odlučio je da stavi tačku na njene laži i podnese tužbu zbog svega što je prethodnih dana pričala u rijalitiju.

"Zorica se predstavlja kao kreator, a to nije. Kupuje stvari i stavlja svoje ime, a da bi oprala sebe, kaže da Saša isto to radi. Svaki komad garderobe koji on potpisuje jeste lično Sašino delo, pa ja ne znam da li je ona pogrešno informisana ili joj je neko namerno napunio glavu. Pokrenuli smo protiv Zorice tri sudska postupka sa neoborivim dokazima i za svaki tražimo po milion i po dinara. Eto, skromni smo iako možemo da dobijemo i više. Iznela je mnogo laži na Sašin i moj račun, a to je mala cifra za sve klevete", kaže Tomas, koji nema lepo iskustvo ni kao radnik Zorice Dukić, pa je kao zaposleni već nakon mesec dana dao otkaz u njenom salonu lepote

"Ona ima svoje bubice, glumi velikog šefa, divlja po salonu, umišljena žena. Prošle godine u janaru ja sam dao otkaz. Zoričin salon je radio na crno, svi smo bili na ugovore. Jednom prilikom od mojih mušterija dobio sam na poklon flašu pića od 250 evra, a ona dođe u salon pokupi to i odnese prijatelju na rođendan. Jedan dan je uletela inspekcija, Zorici su zatvorili salon, a onda je njena radnica Jasmina otvorila salon na svoje ime i poturila svoja leđa."

Izvor: Kurir.rs/Svet.rs
Foto: zoricadukic_official/Instagram

Pogledajte još