KAO U SNU: Poslušajte novu pesmu Tonija Cetinskog!

Život iz snova, Toni Cetinski pevač i čovek, koji uvek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpevao je u svojoj novoj pesmi 'Kao u snu'.

- Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pesma ipak jedan od mojih lepših snova. Zato će se po njoj i album zvati 'Kao u snu'. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni. - poručio je ovom prigodom Toni.

Muziku i tekst pesme 'Kao u snu' potpisuje Amil Lojo, aranžman je delo Marka Vojvodića, dok muzičku produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju poslednjih 'Laku noć' i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najemitovanijim pesmama, Toni pokazuje kako mu motivacija ne nedostaje.

Istovremeno, svoju neiscrpnu energiju i svežinu, pretače u koncerte koji su za sve slušaoce jedinstveni doživljaj, kojima se stoga, bez obzira gde nastupao, uvek rado vraćaju.

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obeležio 25 godina pevačkog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjem dočekati novi koncert  velemajstora. Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sajta eventim.rs.

Pogledajte još