SVI SUMNJAJU DA JE BILA S FILIPOM: Andrija otkrio da li i dalje čeka Kiju!

Kristina Kija Kockar je već nekoliko dana u centru pažnje zbog odnosa sa Filipom Đukićem, a tema o kojoj bruje i zadrugari i gledaoci jeste njihova akcija u toaletu hotela Zadruge.

Nakon što je zadrugarima pušten snimak o kojem se danima polemiše, Kristina i Filip tvrde da se među njima baš ništa nije dogodilo, naročito ne seks, iako svi u kući veruju da lažu.

Cela ova situacija je podigla ogromnu prašinu, a učesnici, gledaoci, pa i sama Kija su se pitali kako je Kristinin sadašnji dečko Andrija Lazović reagovao na sve to i da li je još uvek čeka.

Kako bi saznali iz prve ruke šta se tu zapravo dešava i da li je Kristina još uvek Andrijina devojka, pozvali smo Lazovića.

Na pitanje da li je još uvek sa Kijom u vezi kaže da je, što se njega tiče, sve okej, ali otkriva šta će biti kada Kija napusti rijaliti.

- Neću ništa da komentarišem, jer sve što kažem drugačije se napiše i protumači. Što se mene tiče, Kija i ja smo okej. Sačekaću je kad izađe, pa ćemo popričati i samo ćemo nas dvoje znati šta i kako dalje. To će ostati između nas - kaže nam Andrija.

Pitali smo ga i da prokomentariše temu o kojoj se trenutno najviše priča, a tiče se Kijinog i Filipovog navodnog seksa u toaletu.

- Ne znam šta da mislim. Neko mi kaže da je to namešteno, neko kaže da nije. Ali, sa njom ću porazgovarati kada izađe, pa ćemo videti šta i kako dalje - kaže on.

Na pitanje da li veruje Kiji kada kaže da sa Filipom ništa nije bilo, dao je pomalo dvosmilen odgovor.

- Ja generalno mnogo verujem ljudima...- poručuje Andrija.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs

Pogledajte još