TEK POSLE ME JE BOLELO: Luna otkrila kako je izgubila nevinost, Sloba zanemeo!

Došao je red i da Luna ispriča detalje iz svog života, ali malo ko je očekivao da će baš sve da prizna. Prvo je progovorila o dečku sa kojim je doživela prvi poljubac.

- Došao je iza zidića i bukvalno me ovako poljubio, na brzinu. Ja sam ga ovako gledala i "ajde, hoću onaj veliki poljubac"! On je počeo da se smeje, poljubili smo se, i ja sam bukvalno otrčala, pobegla, i počela da povraćam u wc-u od treme. Imala sam preveliku tremu! A prvi seks... Iskreno, nisam ni osećala ništa. Kao da se nije ni desio - rekla je Luna, a ukućani su želeli da saznaju detalje.

- Bukvalno smo se... Bili smo kod njega... To je moj prvi dečko, sa kojim sam bila dve godine. Bili smo kod njega, tako smo se nešto mazili, i samo je odjednom meni rekao, kao,"je l' ti osećaš nešto?" Ja rekoh: "Šta?" On, da li je rekao "pa vodimo ljubav"; ja sam rekla: "Ne, ništa ne osećam". Stvarno ništa nisam osećala! Da li od tog stresa, od muke... Nikakav bol, ništa. Tek posle me je bolelo. Ništa, to je to - rekla je, dok je Sloba samo gledao u nju, a ostali ukućani su bili pomalo i šokirani ovim saznanjem.

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još