Bez rezervacije

Vrhunski kuvar Kejt Armstrong (Ketrin Zita-Džons), živi svoj život onako kako vodi kuhinju u otmenom restoranu na Menhetnu - čvrstom rukom i snagom koja opčinjava i plaši svakoga oko nje. Sa zapanjujućom preciznošću, ona prolazi kroz svaku užurbanu smenu, koordinišući stotine obroka, pripremajući delikatne sosove, uređujući svako jelo do apsolutne perfekcije. 

Njena perfekcionistička priroda biva testirana kada novi drugi kuvar stigne u njenu ekipu - veseli i opušteni Nik Palmer (Aron Ekhart). I sam kulinarska zvezda, Nik voli da sluša operu dok radi i da zasmejava sve oko sebe. Njegov opušteni pristup, kako u životu tako i kulinarstvu, sasvim je suprotan od Kejtinog, ali hemija između njih je očigledna.

 Možda bi bilo lakše suočiti se sa turbulencijama na poslu da Kejt kod kuće ima mir. Ona se trudi da uspostavi vezu sa svojom devetogodišnjom nećakom, Zoe (Ebigejl Breslin), koja je nedavno neočekivano došla da živi s njom. Ovo bistro, oštroumno dete očigledno se ne uklapa u Kejtinu rutinu, ali je ona čvrsto odlučila da za Zoe načini prijatan dom…čim shvati kako. 

Ako želi da izgradi jaku vezu sa Zoe, nađe sreću sa Nikom i ponovo otkrije glad za životom, moraće da pokuša nešto smelo i novo, i da nauči da se izrazi i van svoje kuhinje. Za Kejt, to je kao da pokušava da kuva bez recepta.

Pogledajte još