BIZARNO: Ubila je ljubavnika, a od njegovog mesa napravila paprikaš! (VIDEO)

Sudija je, međutim, prvog dana odložio suđenje, bez izvođenja svedoka. Ketrin Najt je tokom noći očigledno promenila iskaz i izjasnila se kao kriva. Istog dana je odvedena u zatvor, a sudija je naložio da se u dokument stavi napomena: "Da nikada ne bude oslobođena". Prvi put u istoriji, jedna žena je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog oslobađanja.

Presuda je bila na mestu, s obzirom na to da je partneru nanela 37 uboda nožem, ogulila mu kožu, a zatim od njega skuvala paprikaš koji je nameravala da posluži njegovoj deci za ručak.

Ona i danas tvrdi da je nevina i odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke. Žalila se na presudu, ali je njena žalba odmah odbijena. Tvrdi da se ne seća šta je uradila, ali da ne bi mogla da uradi tako nešto, ali njena prošlost s muškarcima govori drugačiju, zastrašujuću, priču.

Serija nasilja

Godine 1973, dok je radila na tranžiranju mesa u kasapnici, upoznala je Dejvida Keleta. Alkoholičar, sklon nasilju, koristio svaku priliku da počne svađu. Ketrin nije oklevala da mu se pridruži u pesničenju. Kelet je ubrzo shvatio da je ona sposobna za mnogo gore stvari i vrlo brzo našao se u njenoj vlasti. Godinu dana kasnije ubedila ga je da se oženi njome, mada je toga dana bio po snažnim dejstvom alkohola.

Prve bračne noći, nakon što je Keleti zaspao posle žestokog seksa, nezasita Ketrin rešila je da se obračuna s novopečenim mužem i počela je da ga davi.

Srećom, probudio se i uspeo je da se odbrani. Iako je pokušala da ga ubije, njihov brak je trajao više od 10 godina i dobili su dve ćerke. Kada ju je jedne noći napustio, zapala je u tešku psihičku krizu. Mesecima se lečila u psihijatrijskoj bolnici, nakon što je ugrozila život mehaničara koji je popravio automobil njenom mužu. Htela je da mu se osveti zato što mu je time omogućio da je napusti.

Šest godina nakon izlaska iz bolnice, Ketrin je upoznala Dejvida Sondersa. Nekoliko meseci kasnije doselio se u stan u kome je živela s ćerkama, ali je zadržao i svoj stan. Činjenica da ima život odvojen od njenog u njoj je izazivala ekstremnu emocionalnu uznemirenost. Na njegove oči je prerezala vrat njegovom dvomesečnom štenetu, samo da bi mu pokazala za šta je sposobna.

Uprkos tome, godinu dana kasnije dobili su ćerku. Sonders ju je, međutim, napustio ubrzo nakon porođaja, nakon što je ona pokušala da ga ubije makazama.

Posle toga se u njenom životu pojavio Džon Čilingvort, s kojim je bila u vezi tri godine. I s njim je rodila dete, prvog sina. Njihova veza je uglavnom bila neproblematična, možda zbog toga što je još tada imala ljubavnika po imenu Džon Prajs. Ta veza će biti uvod u njenu propast.

U početku je sve bilo u redu. Prajs je imao dvoje starije dece, koja su živela s njima i koja su se relativno dobro slagala s Ketrin. Bio je rudar i dobro je zarađivao, pa je i Ketrin bila zadovoljna. Kada je predložila da se venčaju, a on odbio, postala je nasilna.

Njenom krivicom otpušten je s posla, a on ju je izbacio iz kuće. Nekoliko meseci kasnije ponovo se doselila, ali je on i dalje odbijao da se venčaju. Tokom žestoke svađe u februaru 2000. nanela mu je površinsku povredu nožem u grudi. On je slučaj prijavio policiji i izdejstvovao zabranu kontakta kako bi zaštitio decu. Kolegama je rekao da, ako ikada nestane, to znači da ga je Ketrin ubila.

Oglulila mu kožu, pa skuvala glavu sa povrćem

Na povratku kući s posla, Prajs bi obično svratio kod komšija, da bi oko 23 sata otišao na spavanje. Te kobne noći Najtova se vratila ubrzo nakon što je legao, spremila večeru, gledala televiziju, istuširala se, a zatim otišla u Prajsovu sobu. Te noći su imali seks, a onda je on ponovo zaspao.

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.