Održana promocija još jednog uspešnog izdanja Hello! Travel magazina

U ovom specijalnom izdanju obradjene su teme koje se odnose na istoriju, kulturu, turističke atrakcije kao i celokupnu turističku ponudu planine Zlatibor. Takodje u sklopu magazina se nalaze intervjui sa poznatim ličnostima kao i njihove fotografije iz privatnih albuma nastale na Zlatiboru.

Ovo dvojezično izdanje je u prodaji na tržištu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a magazin svi posetioci Zlatibora ove sezone mogu pronaći u svim turističkim objektima.

Promocija magazina je okupila veliki broj zvanica u beogradskom restoranu “Stanica” 1884”, a zvanice su kratkim obraćanjem pozdravili Bojana Božanić, zamenica predsednika opštine Čajetina, Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Tom prilikom Robert Čobom je pozdravio goste i izneo nekoliko zanimljivih detalja:

"20. avgusta 1884. godine iz zgrade u kojoj se nalazimo krenuo je prvi voz u pravcu Zemuna. U vagonu su sedeli kralj Milan Obrenović, njegova žena kraljica Natalija i njihov sin, mladi princ Aleksandar.
Tačno 9 godina kasnije, 20. avgusta 1893. Aleksandar koji je u međuvremenu postao kralj jer je njegov otac abdicirao, bio je u poseti Užicu i Čajetini. Njegova majka kraljica Natalija sada je već u izgnanstvu u Bijaricu u Francuskoj, njegov otac kralj Milan se kocka negde u Beču ili Karlsbadu.
Prilikom posete, domaćini ga odvode na ručak pored izvora Kulaševac kome njemu u čast daju ime "Kraljeva voda". To je bio prvi objekat turističke infrastrukture na Zlatiboru i početak savremenog turizma na ovoj planini.
Ovog leta će biti dakle 125 godina od početka organizovanog turizma na Zlatiboru i to je bio jedan od povoda da izamo specijalno izdanje magazina "Hello!" posvećenoj ovoj popularnoj destinaciji. "Hello! Travel: Zlatibor" je peto po redu izdanje u ovoj ediciji, u protekle dve godine štampali smo posebna izdanja posvećena Budvi, Skijalištima Srbije, Crnoj Gori i Novom Sadu. Ovih dana završavamo šesto izdanje - "Hello! Travel: Vojvodina" na čiju ćete promociju za nešto više od mesec dana biti takođe pozvani!
Duboko verujemo da je ulaganje u turizam jedan od najzačajnijih pravaca razvoja naše zemje i mi ćemo se kao izdavačka kuća truditi da u tom poslu pomognemo!"

Zvanice su uživale uz vina Vinarije Matalj, Zlatiborac zalogaje, Carlsberg pivo i prelepi ambijent restorana STANICA 1884 kao i STIV DUO koji je bio zadužen za muzički deo programa.

Medju prvima su stigle članice benda Frajle, zatim ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, glumica Milica Milša sa suprugom publicistom Žarkom Jokanovićem, voditeljka Adriana Čortan, balerina Drina Pešić, voditeljka Irina Vukotić, novinar Vanja Bulić, Dubravka Negre, direktorica Evropske Investicione Banke i mnogi drugi.

Pogledajte još