ŠTA JE ISTINA? Darko Lazić progovorio o aferi "beli prah", Ani Sević i novoj devojci!

Lazić se pojavio u jednom prestoničkom klubu, a predstavnicima sedme sile je u dobrom raspoloženju otkrio da je snimak koji je potresao Srbiju nastao kada je on imao samo sedamnaest godina.

- Video-klip na kojem šmrčem beli prah je nastao pre devet godina i neću da ga komentarišem. Mislim da je danas to normalno i da to nikome nije čudno - rekao je Darko, koji ne krije da je ljut na kolege što nisu bile uz njega kada mu je trebala podrška.

- Nakon što sam upao u ovu situaciju, niko od pevača mi se nije javio, sem Andreane Čekić. To što se estradnjaci drogiraju mene ne interesuje. Generalno mislim da nije normalno kada neko koristi nedozvoljene supstance - sa osmehom je rekao Lazić.

Iako su Ana i on izdali saopštenje u kojem su naveli da se razvode, Darko ne isključuje mogućnost da se njihov brak nastavi.

- Kod mene se nikada ne zna. Tako da zaista nemam pojma da li ću se pomiriti sa Anom. Ipak, da se ne lažemo, razvod nikome ne donosi dobro, pa ni meni. Međutim, očigledno je da sam u centru pažnje nakon poslednjih dešavanja. Nikada više nisam bio u novinama, ali još nisam siguran da li je to korisno ili ne - iskren je bio Darko, koji nije želeo da otkriva da li i dalje voli svoju suprugu.

- Neću da komentarišem svoja osećanja prema Ani, jer smatram da nije vreme o tome da se priča - kaže Darko i uverava da mu je trenutno jedini cilj da sačuva ćerku od situacije u kojoj se našao.

- Iako je mala i nije svesna šta se dešava, Ana i ja se trudimo da ćerku sačuvamo od medijskih priča. Uskoro ćemo dati zajedničku izjavu i stavićemo tačku na spekulacije. Inače, sa ćerkom se čujem svakodnevno i funkcionišemo bolje nego ikada. Lorena je i dalje tatina devojčica i tako će zauvek i biti - kaže Darko, koji negira priče da je nepoželjan u svom rodnom mestu.

- Nije istina da sam pobegao iz Brestača. Ana je u našem zajedničkom stanu, a ja živim u Beogradu, ali niko još ne zna gde, što je za mene najbitnije. Ipak, samački život nikome ne prija, pa ni meni. Nemam novu devojku i sve priče na tu temu su lažne. Realno, šta će mi devojka sada - kaže Darko, koji ne krije da mu je afera donela mnogo toga.

- Popularniji sam od Lejdi Gage, ni nju ne prati ovoliko medijskih ekipa kao mene. Osećam se fenomenalno i ne osećam više tenziju. Bez obzira na sve šta me je snašlo, svestan sam da moram biti profesionalan. Publika ne sme da oseti turbulencije koje mi se dešavaju u privatnom životu, a to je najbitnije - zaključio je Lazić.

Izvor: Alo!
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još