Dečija radionica, Dog show, hor "Music Star" i Allow bend danas na "Festivalu ljubavi"

U prepunom Gradskom baru "Teatar" održana je promocija knjige Jelene Bačić Alimpić "Nigde nema te". Uz priču o ovoj i drugim knjigama koje je napisala, inspiraciji za priče koje prenosi svojoj mnogobrojnoj publici, Jelena je ekskluzivno najavila svoju novu knjigu čija će radnja biti smeštena u Berlin i koju trenutno završava.

Na Trgu slobode, veliki broj Novosađana, prvo su oduševili najmlađi - Muzička škola "Melodies".

Nakon toga, uz zvuke tamburaškog orkestra D-mol, uživali su posetioci svih generacija.

Današnji program počinje već u 12h, kada će na Trgu slobode biti organizovana dečija radionica. Najmlađi će imati priliku da ukrase Trg slobode kredama, a radionicu organizuje Galerija Matice sprske.

U 16h organizujemo Dog show za koji prethodnih dana vlada veliko interesovanje. Nagradićemo najslađe pse koji će prošetati pistom.

U 18h nastupiće hor Muzičke škole "Music Star", a u 19h Allow bend.

Dobrodošli!

Novosađani i turisti mogu svakog dana od 18 i 19 časova da uživaju u raznovrsnom programu na centralnom gradskom trgu – nastupima akustičnih bendova i umetnika koji izvode klasičnu muziku, a vikendom će biti organizovane plesne večeri i nastupi dečijih vokalnih sastava.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

U drvenim kućicama, i ove godine izlagači će tokom trajanja festivala nuditi hranu, piće i rukotvorine. Trg ponovo krasi zid od prirodnog cveća „Flower wall“ na kom je na 30 svetskih jezika napisano „ljubav“. Posetioci mogu da se fotografišu kod „vrata ljubavi“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike, a svi oni koji budu želeli, mogu se da se provozaju fijakerom ljubavi.

„Festival ljubavi“ organizuju „Color Press Grupa“ i kompanija „Ninamedia“, uz podršku Grada Novog Sada. Manifestacija traje do 17. februara, a više informacija i program festivala možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2018 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Unicredit banka i Heineken Srbija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.