CECA PROGOVORILA O OPERACIJI: Pevačica drastično smanjila grudi!

Folk diva je drastično smanjila grudi, i to iz estetskih razloga.

- Ceca nikada nije krila da je hirurškim putem povećala grudi. Ona smatra da žena treba da čini za sebe sve što je čini srećnom i zadovoljnom, naravno, u granicama normale. Poslednjih nekoliko meseci često je razmišljala o tome da smanji grudi. Ona nema nikakvih zdravstvenih problema, već je to učinila isključivo zbog vizuelne estetike. Krajem januara je posetila jednu kliniku gde je operacija urađena, a ona se odlično oseća. Ona je drastično smanjila grudi i bićete iznenađeni kada je budete videli u javnosti. Ona je prezadovoljna kako sada izgleda - kaže izvor blizak folk divi.

Ceca je poverenje ukazala jednoj beogradskoj klinici, a pevačicu je operisao čuveni brazilski doktor. Ceca kaže da se dobro oseća i da operacija nije bila komplikovana.

- Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam - rekla je Ceca.

Podsetimo, Ceca je 2012. godine već jednom smanjivala grudi, i to zbog zdravstvenih problema.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - rekla je tada Ceca.

Izvor: Kurir/Blic
Foto: craznatovic_official/Instagram

Slični članci
1 komentar
  1. knock says

    Odvadila ono što je ranije stavila, jbg. tako je to kad nemaš mjere.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.