STRAHUJE ZA SVOJ I LUNIN ŽIVOT! Anabela Atijas: Prete mi da će nas kamenovati i ubiti!

Anabela je gostujući u emisiji "Narod pita" sa Marijom, majkom Miljane Kulić, iznela niz informacija o pretećim porukama koje dobija:

- Konstantno dobijam preteće poruke, ali i dalje verujem u institucije i verujem u ovu našu zemlju, organe reda i pravdu. Možete samo da nastavite sa pretnjama. Stižu mi pretnje smrću, prete da će da kamenuju i mene i Lunu i da nas ubiju, čak pominju nesrećnu pevačicu Jelenu Marjanović. Ako mi bude dlaka sa glave falila, setite se ovih mojih reči - apelovala je Anabela kojoj je u toku emisije stigla uznemirijuća poruka od njenog bivšeg supruga, Luninog oca, Gagija Đoganija:

- Sada sam dobila jako uznemirujuće poruke od Gagija. Javno mu se izvinjavam u ime Miljanino i Marijino što ga, eto, nisam pomenula. Nisam ja Luni mama i tata, izvini, zaista - dodala je pevačica kojoj je Gagi zamerio što ga ni u jednom trenutku nije spomenula kao Luninog oca.

Anabela je u toku emisije izjavila i da se njenim slučajem bavi odeljenje za visokotehnološki kriminal, kao i da je predala nekoliko tužbi.

Izvor: Republika.rs
Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.