Vučinić se nada šampionskoj tituli

BEOGRAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Fudbaler Rome Mirko Vučinić rekao je da se nada da će njegova ekipa nastaviti sa dobrim rezultatima u prvenstvu i na kraju sezone osvojiti četvrtu šampionsku titulu u istoriji kluba.

Roma je u nedelju pobedila Atalantu sa 2:1 i preuzela prvo mesto na tabeli od Intera, pošto je aktuelni šampion Italije u subotu odigrao nerešeno sa Fiorentinom (2:2).

"Inter je bio prvi, a sada smo mi na čelu tabele... Važno je da nastavimo sa dobrim rezultatima. Ovo je sjajan rezultat i nadam se da će potrajati do kraja šampionata", rekao je Vučninić italijanskim medijima.

Roma je trijumfom protiv Atalante nastavila seriju od 23 utakmica bez poraza u prvenstvu i sa mnogo samopouzdanja ulazi u predstojeći gradski derbi sa Lacijom, koji bi mogao da reši prvenstvo.

"Svaka utakmica je teška, a svi znamo značaj derbija. Ali mi smo složni i uvek igramo požrtvovano. To je ono što nas izdvaja", rekao je reprezentativac Crne Gore.

Roma je prva na tabeli sa 68 bodova i ima bod više od Intera.

Utakmice 34. kola igraju se za vikend, a Inter u petak od 20.45 igra protiv Juventusa. Rimski derbi između Lacija i Rome igra u nedelju od 20.45.

Pogledajte još