BLISTA KAO NAJSJAJNIJA ZVEZDA: Sanja Marinković oduševila fotkama iz Dubaija!

Naša najsimpatičnija voditeljka, Sanja Marinkovića, oduševila je fanove sa društvenih mreža fotografijama iz Dubaija gde trenutno boravi i podelila uz njih nekoliko citata iz njene najnovije knjige "Moja mera sreće".

Ostati mlada i biti uspešna je postao ideal i većina na žalost teži tim ciljevim. Ali za mene je najveći uspeh, "ne dati se godinama, drugačijim pokretima i navikama", kako glasi cuveni Arsenov stih. U svojoj knjizi "Moja mera sreće" koju poklanjam damama u susret Danu ljubavi i Danu žena pisala sam i o meri sreće, ljubavi ali i o lepoti i uspehu - napisala je ona pozirajući ispred jedne od najvišeih zgrada u Dubaiju, Burj Al Araba.

Takođe, ona je posetila i fantatična Džumeira ostrva, gde je pozirajući u slatkoj, kratkoj haljinici izgledala kao devojčica.

- Ponekada nam nije lako da procenimo okolnosti u kojima se nalazimo u životu - da li nam je zaista teško ili je reč o još jednom izazovu posle koga samouvereno nastavimo da gazimo svoje godine - napisala je ona uz fotku.

Njene objave su odnele mnoštvo lajkova, a dok u žene oduševljene citatim, muškarci su ostali opijeni voditeljkinim savršenim izdanjima.

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial

Pogledajte još